Personeelsadvies

Personeelsadvies

Als ondernemer weet u maar al te goed dat vakkundig personeel de basis is voor uw bedrijf. Daarom moeten de zaken op het gebied van personeel en salaris tot in de puntjes zijn geregeld. Loonstroken moeten gewoon kloppen, de salarissen moeten op tijd worden betaald, de arbeidsvoorwaarden moeten in orde zijn.

Kernactiviteiten

De personeelsadviseurs van de Jong & Laan  kunnen u bij de volgende activiteiten ondersteunen:

  • Organisatieadvies: u wilt natuurlijk dat uw medewerkers optimaal bijdragen aan het bedrijfsresultaat. Maar hoe bereikt u dit? Onze adviseurs brengen dit in kaart met de p&o-scan.
  • Personeelsbeleid: onze personeelsadviseurs weten alles van vakantie- en verlofregelingen, ouderenbeleid, het opzetten van een functiebeschrijving en opleidingsvraagstukken.
  • Ziekte en verzuim: natuurlijk wilt u dat uw medewerkers gezond zijn en lekker in hun vel zitten. Maar wat als u te maken krijgt met ziekte en verzuim?
  • Juridisch advies en ontslag: hoe ziet een goede arbeidsovereenkomst eruit? Hoe bouwt u een juist dossier op? En wanneer mag u een medewerker ontslaan?
  • Arbeidsvoorwaarden en cao: wat is het juiste arbeidsvoorwaardenpakket voor uw medewerkers? Hoe boeit en bindt u uw medewerkers aan uw organisatie?

Kernactiviteiten

Dit zijn onze overige negen kernactiviteiten:

Whitepaper personeelsgesprekken

Haal alles uit uw medewerkers

gratis downloaden

Anderen bekeken

Verwante artikelen

Meer weten?

Hendri Meilink

0523-264785
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Personeelsadvies

(14367x gelezen) | personeelsadvies,salarisadministratie,arbeidsvoorwaarden,loonstroken