Dashboard

Als ondernemer wilt u sturen op de juiste managementinformatie. En dat is vaak meer dan alleen uw financiële informatie. Met behulp van dashboarding kunt u in één overzicht inzicht krijgen in uw financiële en operationele data en daar analyses op uitvoeren. 

Stuurinformatie

U krijgt inzicht in trends en kunt sturen op realtime informatie.  Het dashboard wordt een centraal punt voor alle relevante data uit uw onderneming. Door de gegevens uit bijvoorbeeld uw salarisadministratie en uw financiële administratie aan elkaar te koppelen, kunt u gaan sturen op KPI's zoals de omzet per gewerkt uur en krijgt u inzicht in uw personeelskosten per omzetgroep.

Met informatie uit uw ERP- of voorraadsysteem kunt u de voortgang van projecten bewaken of de omloopsnelheid van uw voorraad monitoren. U krijgt inzicht door de werkelijke cijfers af te zetten tegen uw begroting, de vorige maand of bijvoorbeeld dezelfde periode in het voorgaande jaar.

3 534X298

Aan de slag 

Wij gaan met u om tafel om te kijken over welke databronnen u beschikt. We brainstormen samen met u over belangrijke KPI's en welke data daarvoor nodig zijn. Zo bepalen we welke informatie beschikbaar komt in het dashboard. Heeft u interesse in een dashboard en wilt u aan de slag? De accountants van de Jong & Laan kunnen u er meer over vertellen. 

Tip! Lees ook 'Dashboarding, met twee handen aan het stuur in control'.
Of download gratis de whitepaper 'Dashboard: realtime stuurinformatie'.

Overzicht andere online diensten

Deel op:

De Jong en Laan - Dashboarding

(3164x gelezen) | boekhouding,online diensten,digitaal,dashboarding,kpi,managemementinfo,stuurinformatie