Werken bij de Jong & Laan

Werken bij de Jong & Laan

“Bij de Jong & Laan vind ik alle ingrediënten voor een mooie carrière”

Jonathan is Jonathan bij de Jong & Laan: Wat is er nou leuker dan voortdurend bij andere grote bedrijven in de keuken kijken. Mooie klanten, leuke collega's, vaktechniek op hoog niveau. Het voelt echt als een warm bad.

Vacatures bij de Jong & Laan

Werken bij de Jong & Laan betekent naast goede arbeidsvoorwaarden en jouw rol als professional, vooral ook dat je jezelf kan zijn. Wij geloven dat 'jezelf kunnen zijn' ervoor zorgt dat jij met plezier werkt en je persoonlijke doelstellingen nastreeft. Benieuwd of er een vacature of stageplek die bij jou past tussen zit? Bekijk dan onze actuele vacatures of stageplaatsen. 

10.000+

Onze actuele vacatures

Iedere werkdag start je met je team vol enthousiasme bij één van onze prachtige klanten uit het midden en groot MKB, die wij vanuit onze controleprakti

Groningen
32 - 40 uur
01-09-2018

Op zoek naar een uitdagende rol als IT consultant data-analyse waarin je de ruimte krijgt jouw kennis en kunde in te zetten en ambities waar te maken?

IT
Zwolle
32 - 40 uur
01-09-2018

Ben jij een ondernemende fiscaal medewerker en op zoek naar een nieuwe stap in jouw carrière? Op onze vestiging in Hoogeveen is ruimte voor een nieuw

Hoogeveen
32 - 40 uur
01-09-2018

Onze medewerkers aan het woord

Blog
Waarom wonnen wij de Medewerkerbelevingaward?
Lees meer
Blog
Dit is waarom ik blij ben met het traineetraject (en anderen vast ook!)
Lees meer
Blog
Fiscaal advies voor een klant? Let op de kleine lettertjes!
Lees meer

Medewerkerstevredenheid

Wij wonnen de Medewerkerbelevingaward 2018! Door de hoge tevredenheid van onze medewerkers en onze aanpak van ons medewerkerstevredenheidsonderzoek wonnen we samen deze award. 

Wij vinden het belangrijk om iedereen de ruimte te geven om zijn of haar mening te delen. Dit doen we onder andere door frequent een medewerkerstevredenheidsonderzoek te houden. De cijfers hiernaast geven een indruk van de medewerkerstevredenheid binnen de Jong & Laan.

Cijfers