Vestiging Emmen

Vanuit ons accountantskantoor in Emmen helpen we je graag op het gebied van accountancy, belastingadvies, personeel, corporate finance en meer.
Neem direct contact op

Emmen

Vanuit onze vestiging in Emmen zijn klanten zijn veelal afkomstig uit de industriële sector, de agrarische sector en detailhandel. Wij helpen organisaties met strategische vraagstukken en het inspelen op de wet- en regelgeving die op deze sectoren van toepassing zijn. 

Meer dan een accountantskantoor

We ondersteunen je niet alleen vanuit financieel opzicht; we kijken naar jouw ambities en die gaan we samen waarmaken. Jouw organisatie klaar voor de toekomst. Dit uit zich in verschillende vormen van dienstverlening, namelijk:

Emmen
Hoenderkamp 12
7812 VZ Emmen
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
0591-619000 emmen@jonglaan.nl E-mail deze vestiging

Adviseurs

Accountancy

Ben je op zoek naar een nieuwe accountant of boekhouder? Wij helpen je met het samenstellen van de (visuele) jaarrekening en het optimaliseren van de financiële administratie. Maar we gaan een stap verder dan dat, want het uiteindelijke doel is om jouw bedrijf steeds verder te laten groeien. Daarom plaatsen we jouw vraagstuk in een breder perspectief en haken we andere specialisten aan waar nodig.

Belastingadvies

Belastingen worden vaak gezien als iets ongrijpbaars, maar tegelijkertijd maken ze een belangrijk deel uit van je financiële bedrijfsvoering. Het is daarom belangrijk om hier genoeg aandacht aan te besteden. Wij ontzorgen je door de basis te leggen door middel van een fiscale strategie. Vanuit daar kunnen we je helpen met: 

Personeel

Het succes van je organisatie wordt voor een groot deel bepaald door (de motivatie van) je personeel. Vraag jij je wel eens af hoe jij je werknemers kunt motiveren en stimuleren? Wij denken met je mee om zaken op het gebied van HR goed te regelen. Denk aan vragen die betrekking hebben tot arbeidsrecht of een strategisch personeelsbeleid. Je kunt er daarbij ook voor kiezen om personeelszaken (gedeeltelijk) uit te besteden. Denk bijvoorbeeld aan de salarisadministratie

In het specifiek kunnen we je helpen met vraagstukken over: 

  • Functioneringsgesprekken
  • Werkkostenregeling (WKR)
  • Verzuimbegeleiding
  • Tijdelijke arbeidsovereenkomsten
  • WGA-verzekering
  • Inschaling van personeel
  • Arbeidsvoorwaarden

Wil je vrijblijvend van gedachten wisselen met een specialist van de vestiging Emmen? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen