Samen gaan! Wij staan naast je, als mens en als specialist

Vanuit ons accountantskantoor in Emmeloord helpen we je graag op het gebied van accountancy, belastingadvies, personeel, corporate finance en meer.

Emmeloord

In de hoofdplaats van de gemeente Noordoostpolder Emmeloord vindt u één van onze vestigingen. In de Noordoostpolder werken we samen met u als mkb- of agrarisch ondernemer aan economische groei en duurzame prestaties voor uw organisatie op de lange termijn.

Onze accountants, belasting- en personeelsadviseurs uit Emmeloord spreken uw taal, kennen uw branche en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Diensten de Jong & Laan Emmeloord

Naast dat we samen met u de financiële administratie van A tot Z optimaal inrichten, de (visuele) jaarrekening samenstellen, meedenken en adviseren over diverse strategische vraagstukken, maken onze adviseurs en specialisten volop gebruik van hun interne kennisnetwerk. Zodat u uw mkb-bedrijf op alle vlakken kan laten groeien en optimaliseren. 

U kunt bij ons kantoor in Emmeloord terecht voor vraagstukken op het gebied van:

Emmeloord
Platinaweg 6
8304 BL Emmeloord
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
call-outline 0527-613045 mail-outline emmeloord@jonglaan.nl E-mail deze vestiging

Adviseurs

Accountant Emmeloord

U heeft behoefte aan proactief advies op basis van actuele cijfers. U vindt het belangrijk dat deze accuraat en overzichtelijk zijn, zodat u financiële keuzes kunt maken en het beste uit uw organisatie naar boven haalt. Daarnaast wilt u weten of er nieuwe wet- en regelgevingen zijn waar uw onderneming rekening mee moet houden. En wilt u weten of er wellicht een subsidie is waar u gebruik van kunt maken.  

Onze accountants in Emmeloord adviseren en ondersteunen u hierbij graag proactief, door gevraagd- en ongevraagd advies te geven over uw onderneming en financiële situatie.

U kunt bij onze accountants terecht voor diverse financiële, juridische of fiscale vraagstukken.

Wij adviseren en begeleiden uw met:

Daarbij maken wij gebruik van data-analyse voor inzicht in alle trends, verbanden, seizoenspatronen, afwijkingen en andere opvallende zaken binnen uw onderneming. Zodat kwaliteit altijd gewaarborgd is.

Kiest u voor accountancy bij de Jong & Laan Emmeloord, dan kiest u voor meer dan een accountant.

Nieuwsgierig naar onze accountancy diensten? Kom gerust eens langs op onze vestiging in Emmeloord of neem contact op met één van onze specialisten.

Belastingadvies Emmeloord 

De fiscale wet- en regelgeving verandert continu, daarnaast worden ook de belastingvraagstukken steeds complexer. Dit vraagt om een duidelijke fiscale strategie.

Bent u benieuwd hoe u als ondernemer fiscale voordelen optimaal kunt benutten en hoe u uw een fiscale strategie kunt voeren? Onze belastingspecialisten adviseren bij ingewikkelde fiscale vraagstukken en vertalen dit naar duidelijke adviezen, een sterke strategie en komen met concrete oplossingen. Zodat u optimaal kunt inspelen op fiscale situaties.

Onze belastingadviseurs in Emmeloord helpen u graag bij:

Zit u met bepaalde fiscale vraagstukken of wilt u eens sparren over een fiscale strategie? Kom gerust langs op de vestiging Emmeloord en neemt contact op met één van onze specialisten.

Personeelsadvies Emmeloord

Medewerkers die goed functioneren kunnen het verschil maken. Wanneer u ervoor zorgt dat uw personeelszaken goed geregeld zijn, heeft dit een positief effect op het functioneren van uw personeel en het succes van uw bedrijf. Onze personeelsadviseurs in Emmeloord helpen u dit te realiseren. Verder kunt u bij ons terecht voor vragen over:

 • Groei en ontwikkeling van uw personeel
 • Salarisadministratie
 • Reorganisaties
 • Digitalisering binnen uw HR- afdeling
 • HR- processen & HR-systemen
 • Arbeidsvoorwaarden
 • Tijdelijke arbeidsovereenkomsten
 • Functioneringsgesprekken
 • Werkkostenregeling (WKR)
 • Inschaling van personeel
 • WGA-verzekering
 • Verzuimbegeleiding

Wilt u personeelszaken uitbesteden? Wij kunnen u ontlasten door bijvoorbeeld uw salarisadministratie over te nemen.

Andere kennisgebieden zijn: 

Wilt u weten of uw personeelszaken goed geregeld zijn of heeft u vragen op het gebied van personeel? Neem eens contact op met onze specialisten of kom langs op de vestiging Emmeloord.

Agrarische adviseurs Emmeloord

In Emmeloord zit een team van ervaren agrarische adviseurs, die gespecialiseerd zijn in uw branche. Wij begrijpen de uitdagingen van de agrarische sector, zoals de snel veranderende wet- en regelgeving en de sterk fluctuerende markt.

Als agrarisch ondernemer staat u hierdoor regelmatig voor belangrijke vraagstukken en impactvolle keuzes. In zulke situaties is het fijn als uw adviseur met u meekijkt en meedenkt. Daarbij betrekken onze adviseurs zowel de fiscale, de financiële en de juridische aspecten. Zodat u de juiste keuze maakt voor uw bedrijf, en voor uzelf

Met u slaan wij de handen ineen en bieden wij inzicht in maatschappelijke uitdagingen en economische kansen. Daarbij zetten wij uw persoonlijk belang en de continuïteit van uw bedrijf voorop.

Neem gerust contact op om eens te sparren met één van onze agrarisch adviseurs.

Familieadviseur Emmeloord

Wanneer alles gewoon zijn gangetje gaat binnen een familiebedrijf, is er weinig aan de hand. Anders wordt het wanneer zich bijzondere situaties voordoen, zoals:

 • de verkoop van het bedrijf; 
 • het overnemen van een familiebedrijf;
 • fusies;
 • uitbreiding of bedrijfsopvolging.

Dít soort situaties zetten de familieverhoudingen vaak onder druk. Op zulke momenten doet u er goed aan om een van onze familieadviseurs in te schakelen. Een adviseur die met een objecteve blik kijkt naar wat er binnen uw familiebedrijf gebeurt – én naar wat er gebeuren moet.

Wilt u weten wat wij in Emmeloord voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.