Studenten en stages

Stagiair is potentiële medewerker

Een stagiair bij de Jong & Laan is een potentiële medewerker. En zo zien we jou ook. In je stage bij de Jong & Laan hoor je er helemaal bij. Je verricht geen aangepaste werkzaamheden, maar werkt volledig mee en komt in contact met alle facetten van het werk.

Aphra van Asselt
Aphra van Asselt Junior recruiter

Stagelopen

Je stage begint uiteraard met een uitgebreide kennismaking op de vestiging. Vier weken later drink je een kopje koffie met een adviseur van onze afdeling HRM. Hoe gaat het, bevalt het hier, heb je vragen, wensen?

Op een ander moment bezoek je ook onze stafdiensten op het hoofdkantoor. Je maakt in een ontspannen en informele setting kennis met onder andere de directie, stafmedewerkers en natuurlijk andere nieuwe collega's.

Van stage naar baan

Een stage is natuurlijk meer dan het leren kennen van een organisatie. Voor ons vormen de stagiairs een kweekvijver waarin we talenten koesteren en begeleiden. De Jong & Laan is een groeiende onderneming met een continue vraag naar nieuwe medewerkers.

Een stagiair die weet wat hij wil, die zich thuis voelt bij de Jong & Laan, die de juiste balans heeft tussen ambitie en no-nonsense én de capaciteiten toont, kan in aanmerking komen voor een baan.

En wel aardig om te weten: één van onze huidige directeuren en meerdere partners bij de Jong & Laan zijn hun loopbaan als stagiair begonnen.