Altijd en overal zaken in beeld met de Mijn de Jong & Laan-app

Mijn de Jong & Laan, ons online platform, heeft vanaf nu een eigen app. Hiermee kunnen onze klanten eenvoudig hun dossiers raadplegen, documenten beoordelen én accorderen en het laatste nieuws lezen. 

Henk Schoeman
Henk Schoeman

Accorderen fiscale aangifte

"Het grote voordeel van de Mijn de Jong & Laan-app is toch wel het beoordelen en accorderen van de fiscale aangifte", vertelt Henk Schoeman, partner van de Jong & Laan en verantwoordelijk voor de portefeuille ICT. "Nu krijgen klanten een mailtje dat hun aangifte klaarstaat. Om deze te kunnen beoordelen, loggen ze via hun computer in op Mijn de Jong & Laan. Met de app gaat dit vele malen sneller. Via de mail op hun smartphone of tablet, zijn onze klanten maar één klik verwijderd van hun documenten. Ter plekke kunnen ze alles inzien en beoordelen. Handig en efficiënt dus."

Persoonlijke gegevens en nieuws

Henk Schoeman vervolgt: "Klanten hebben met de Mijn de Jong & Laan-app dus altijd en overal hun documenten bij de hand. Hebben ze onderweg iets nodig? Geen probleem. De app biedt snel en veilig toegang tot het dossier met alle gegevens. En de app biedt meer. We houden klanten ook op de hoogte van het laatste, belangrijke financiële en zakelijke nieuws."

Nog makkelijker

"Natuurlijk zijn we blij dat we onze klanten nu een app kunnen bieden. Als organisatie zoeken we altijd naar manieren en oplossingen om het klanten zo makkelijk mogelijk te maken. De app speelt hierop in." Er zijn twee versies van de app beschikbaar: een iOS en een Android versie. Beide zijn nu te downloaden in de App Store en Google Play.