Nieuwe website live

Afgelopen woensdag is onze nieuwe website live gegaan. Een site waarin klantbeleving en authenticiteit belangrijke pijlers zijn. Door persoonlijke beelden geven we de organisatie letterlijk een gezicht en we sluiten optimaal aan bij de huidige online standaarden. 

Organisatie een gezicht geven

In onze dienstverlening spelen de mensen achter de organisatie een belangrijke rol. Het gaat om de relatie die er met elkaar is, om het persoonlijke contact. Door gebruik te maken van foto's van collega's aan het werk, geven we onze organisatie letterlijk een gezicht. Hierdoor kunt u als websitebezoeker echt bij de Jong & Laan binnenkijken. En met korte aansprekende teksten en klantverhalen is er ongetwijfeld herkenning en inspireert het u. 

Net als in het onlangs gepubliceerde kwaliteitsverslag speelt transparantie een belangrijke rol. Onze sector ligt onder de loep. Door de kwaliteit en openheid waarmee we werken te tonen willen we het vertrouwen in ons en onze sector vergroten. We schudden wat schroom van ons af en laten de buitenwereld graag ervaren dat de Jong & Laan een mooie en professionele organisatie is.  

De mogelijkheden van de nieuwe website 

Met de nieuwe vormgeving van het menu, de grote visuele componenten en de interactie denken wij u een onderscheidende, vooruitstrevende en prettige website te laten zien. We laten veel meer zien wat we in huis hebben door ons steviger te profileren op brancheniveau en het tonen van onze specialismen. Tenslotte is het wel zo fijn om te kunnen sparren met iemand die de taal van uw branche spreekt of over specifieke onderwerpen meer kennis heeft. 

Nieuw is de aanmeldmogelijkheid voor onze seminars en events. En wilt u meer informatie over een specifiek onderwerp? Download dan een van de vele whitepapers. Natuurlijk kunt u ook via de site naar uw persoonlijke online omgeving, de klantenportal 'Mijn de Jong & Laan'.

We hopen dat u een optimale websitebeleving heeft. Dat u vindt wat u zoekt of contact met de juiste persoon kan opnemen. Heeft u tips of opmerkingen? Laat het ons weten. Het blijft een continu ontwikkelingsproces om de site aan te laten sluiten bij uw behoeften.