1e plek voor Corporate finance in MT1000

Trots! We hebben de nummer 1 positie weten te bemachtigen in de categorie Corporate finance in het onderzoek van de MT1000. Een grote blijk van waardering en een bevestiging dat ons Corporate finance team goed bezig is.

1e plek voor Corporate finance in MT1000

Vol trots presenteren wij u de uitkomst van het MT1000 onderzoek, waar wij de nummer 1 positie wisten te bemachtigen in de categorie Corporate finance. Een grote blijk van waardering en een bevestiging dat ons Corporate finance team goed bezig is.

Management Team

Jaarlijks doet het Management Team onderzoek naar kwaliteit en populariteit van financiële, professionele en digitale dienstverleners. Dit jaar maakten ze voor het eerst een alomvattende lijst: de MT1000

Corporate finance

Eén van de vakgebieden waarvoor het onderzoek is uitgevoerd, is Corporate finance. De respondenten beantwoordden vragen als: "Hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?" Daarnaast werden de dienstverleners gewaardeerd op grond van drie inhoudelijke aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering.

Goed bezig!

Met name op excellente uitvoering en klantgerichtheid - kernwaarden die organisatiebreed gedragen worden - scoorden we hoog. Dat onze klanten en relaties onze dienstverlening met mooie cijfers beoordelen, geeft extra glans aan de notering.