Samen gaan met Water­land

Versnelde groeiambitie met participatie door Waterland. Het partnerschap gaat ons helpen bij het realiseren van de groeiambities en het verbreden en kwalitatief verhogen van onze dienstverlening.

Samen verder met Waterland

In september 2022 brachten we bijzonder nieuws voor onze branche naar buiten. We zijn een participatie aangegaan met investeringsmaatschappij Waterland. Een spannend nieuw avontuur dat ons gaat helpen bij het realiseren van onze groeiambities en het verbreden en kwalitatief verhogen van onze dienstverlening.

De berichtgeving werd positief opgepakt door onze collega’s, maar ook extern door onder andere Accountancy Vanmorgen. Men ziet het als een kans en als een vooruitstrevende stap in onze ontwikkeling. Precies onze beweegreden en ook de insteek van Waterland, want ook voor hen is het een participatie in een nieuwe branche. Samen gaan we deze ontwikkeling verder ontdekken.

“Kwaliteit en cultuur staan voorop bij de stappen die wij zetten. Geïnteresseerden houden wij graag op de hoogte van ons alternatief op het partnermodel. Private equity laat ons groeien zonder concessies te doen aan kwaliteit!”, geeft directeur Roland Ogink aan. Een unieke stap voor ons, voor Waterland én binnen accountancy. Een mooie uitdaging voor alle partijen om te laten zien waar we voor staan en dit te laten slagen.

Wie is Waterland?

Waterland is met 151 werknemers en 13 kantoren een Europese investeringsmaatschappij van formaat. Met onder andere een centraal serviceteam ondersteunen ze groeiende en gezonde MKB-ondernemingen op juridisch, financieel, fiscaal, ESG, HR en informatie gebied.

Ze begeleiden als daadkrachtige partner succesvolle ondernemingen in aantrekkelijke markten met financiële slagkracht bij het versnelt behalen van hun strategische doelen. En dat doen ze goed. Met ruim 900 investeringen/77 participaties in ruim 150 sectoren realiseren ze gemiddeld 6 acquisities per platform waardoor deze gemiddeld x5 in omvang toenemen. Een mooi trackrecord dus.