Merkbelofte Samen Gaan!

Betrokken, vooruitstrevend en met een flinke dosis energie werken aan de toekomstbestendigheid van organisaties van onze klanten. Dat is waar de Jong & Laan voor gaat en het verhaal dat we met onze vernieuwde merkuitstraling vertellen.

Onze merkbelofte

Je leeft voor de zaak. Je wilt kansen grijpen, dromen waarmaken en werken aan een mooie toekomst. Natuurlijk is de weg ernaartoe niet zonder drempels. Dus zoek je ook zekerheid en perspectief. Daarom staan wij naast je, als accountant en als adviseur. Als mens en als specialist.

Zie ons als een verlengde van je team. Partners die er samen met jou voor gaan. We ondersteunen je bij de uitdagingen en risico’s van nu. En we kijken samen met jou vooruit naar de kansen die er liggen om je doelen te bereiken. Met de nodige expertise, maar vooral met een enorme drive om je verder te helpen.

Samen werken aan de toekomst betekent samen bouwen aan een duurzame relatie. En als je echt gelooft in een duurzame relatie – en dat doen we – moet je kunnen zeggen waar het op staat. Dat vraagt om inlevingsvermogen, maar ook om lef. Wij zijn die fijne gesprekspartner én die kritische adviseur. Altijd met een gezonde dosis nuchterheid en een helder doel voor ogen: jouw organisatie, klaar voor de toekomst.

Samen Gaan!

Marco Lokhorst
Marco Lokhorst Directeur
Directielid van de Jong & Laan
Marco Lokhorst is sinds 2008 werkzaam voor de Jong & Laan en sinds 1 juli 2019 algemeen directeur. "Vooruitdenken, proactief stappen ondernemen om een visie te realiseren; daarin spelen we een grote rol voor onze klanten. Samen kijken we naar mogelijkheden en kansen voor een duurzame toekomst. Op die manier kijken we natuurlijk ook naar onze eigen organisatie. Een rol die ik privé ook graag vervul in allerlei bestuurlijke rollen die op mijn pad komen. Ik heb een druk bestaan, waarbij mijn gezin een belangrijke motiverende en ondersteunende factor is."
Neem contact op

Jouw organisatie klaar voor de toekomst.

Dat is waar we voor gaan. Samen.