Brand­story &NUJIJ!

Het werkgeversmerk &NUJIJ! draait om het grijpen van kansen. Hiermee benadrukken we dat er bij de Jong & Laan volop mooie kansen zijn voor persoonlijke en professionele groei, maar dat het aan jou is om ze te grijpen. Jij bent in de lead, wij faciliteren.

&NUJIJ! Ons nieuwe werkgeversmerk

Met &NUJIJ! laten we niet alleen zien wie we als organisatie en werkgever zijn, maar ook waar we samen met jou en onze klanten naar toe willen. Het enthousiasme, onze drive en het persoonlijke ‘de Jong & Laan’ karakter komt terug in energieke beelden en persoonlijke verhalen van onze collega’s.

En net als in ons vernieuwde corporate merkuitstraling, heeft het ampersand binnen het werkgeversmerk ook een grote rol. Want die staat voor ‘samen’. Ook al moeten onze (toekomstige) collega’s vooral zelf de kansen pakken, we doen het vooral samen. Met elkaar dragen we bij aan zowel persoonlijke-, klant- als organisatieontwikkeling. Je leest het in ons onderstaande merkverhaal.

Brandstory

Je kiest niet zomaar voor een baan. Jouw baan moet vooral heel goed bij je passen. Bij wie je nu bent, maar ook bij wie je wil worden. Want of je nu net van school komt of al een tijdje meedraait, je bent nog lang niet uitgeleerd. Je wil door. Groeien in wat je doet en je blijven ontwikkelen. Als professional én als mens. 

Maar dat begint bij jou. Bij je eigen nieuwsgierigheid, betrokkenheid en drive om het beste uit jezelf te halen. Voor onze klanten, maar óók voor jezelf. Jij bent in de lead, maar je staat er nooit alleen voor. Achter je eigen vestiging, staat een grote organisatie met ruim 750 professionals in diverse disciplines. Wat je ook doet, je doet het samen. Met je collega’s, je leidinggevende en de directie. 

Dat zijn wij als werkgever. Een accountant- en advieskantoor bij wie het niet alleen draait om cijfers, maar ook om mensen. Om jou dus. Of je nu bij ons komt werken als belastingadviseur, accountant, HR-adviseur of IT-consultant, samen kijken we naar wat jij nodig hebt om jezelf, onze klanten en onze organisatie vooruit te helpen. Samen werken we aan de toekomst. Nu ben jij aan zet!