Kansen voor de toekomst

Onze belastingadviseurs ondersteunen doelgericht en persoonlijk bij het in kaart brengen van de uitdagingen en risico’s van nu, en bij het signaleren van kansen voor onze klanten in de toekomst.

Kansen voor de toekomst

Onze belastingadviseurs ondersteunen doelgericht en persoonlijk bij het in kaart brengen van de uitdagingen en risico’s van nu, en bij het signaleren van kansen voor de toekomst. Door een duidelijke groeistrategie binnen discipline belastingadvies bereiken we steeds meer bedrijven.

Landelijke dekking is een ambitie voor de komende jaren”, zegt Ellen Punte, partner en senior belastingadviseur bij de Jong & Laan.

We werken in multidisciplinaire teams met persoonlijke aandacht voor de klant.

“We zijn sterk in familiebedrijven, die we zowel op corporate niveau als op holding- en privéniveau bedienen. Dat doen we altijd vanuit multidisciplinaire teams, met persoonlijke aandacht en vertrouwde contactpersonen voor de klant.”

De klantvraag bepaalt de samenstelling van een team, waarbij teamleden verschillende vestigingen als thuisbasis kunnen hebben. “Onze dienstverlening is vestigingsoverstijgend en regionaal georganiseerd, zodat we altijd de juiste adviseur op de juiste plek hebben.”

Ellen Punte
Ellen Punte Senior belastingadviseur

Specialistisch advies

Dankzij de multidisciplinaire teams komt in de belastingadviezen inbreng terug uit andere disciplines en andersom, vertelt Ellen. “We helpen onze klanten bij het inbouwen van flexibiliteit om in te spelen op veranderingen in wet- en regelgeving, zowel nationaal als internationaal. Door de ligging van een aantal vestigingen aan de Duitse grens gaat een deel van de vragen over Duitsland. Daarvoor is een speciaal team met deskundigen specifiek voor Duitsland opgericht, die hun collega’s elders kunnen ondersteunen.”

Ellen vervolgt: “We willen een goede werkgever zijn. Met goede arbeidsvoorwaarden én een goede sfeer. Jonge mensen, of het nu fiscalisten zijn of accountants, moeten zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo, op een manier die bij hen past. Wie dat ambieert, kan doorgroeien naar partner. We gaan in gesprek over wensen en ambities en kijken hoe die het best in onze organisatie te realiseren zijn. Goed op je plek zitten vinden we belangrijk.” Het verloop is om die reden laag.

Mooie carrière

“Ik geef mezelf altijd als voorbeeld”, vervolgt Ellen, die als twintigjarige begon bij de Jong & Laan, nog in haar studietijd. “Ik werk hier inmiddels ruim twintig jaar en heb nooit de behoefte gehad om elders te gaan werken, door de stappen die ik telkens kan zetten. Als je wilt, dan kun je hier iets heel moois neerzetten.”   

Wil je meer weten over onze discipline Belastingadvies? Neem gerust contact op.

Meer over onze discipline belastingadvies

Samen werken we aan jouw fiscale toekomst!

Lees meer