Personeelspraktijk

Hoe staat het met onze Personeelspraktijk? U leest het in ons kwaliteitsverslag 2019. Hier vindt u de algemene cijfers zoals de omzet en het aantal medewerkers. Ook vindt u het HR-dashboard dat we voor onze klanten bouwden.

Omzet personeelspraktijk

2019

Personeelsadvies

0
miljoen

Salaris

0
miljoen

Medewerkers

2019

2018

Tekeningsbevoegde personeels- en salarisadviseurs en arbeidsjuristen

2019

0

2018

0

HR Dashboard

Hieronder vindt u ons standaard HR Dashboard, die we live connecten met het systeem Nmbrs. Door deze live koppeling heeft u op elk moment en op elke gewenste plek inzicht in het personeelsbestand. Alles zit in één dashboard, zodat u direct weet welke jubilea, aflopende contracten en contracten met een einde proeftijd er zijn.

Maar ook krijgt u inzicht in verzuim en verlof voor de gehele organisatie, per afdeling of zelfs op medewerkerniveau. En hoe ontwikkelen de loonkosten zich gedurende het jaar ten opzichte van voorgaand jaar? Klik erdoorheen om erachter te komen. 

Lees meer over onze ambitie en de organisatie op de pagina 'Eén de Jong & Laan'. Op de pagina's 'Controlepraktijk' en 'Samenstelpraktijk' vertellen we meer over de ontwikkelingen op accountancyvlak. Voor het eerst lichten we ook onze 'Fiscale praktijk' uit en op de pagina 'Kwaliteit en integriteit' vindt u jaarcijfers en onze kwaliteitsnormen.