Transformatie

Klaar zijn voor de toekomst. Dat is onze belangrijkste drijfveer voor transformatie. Medewerker, klant en kwaliteit staan daarbij centraal. Verbondenheid is daarbij cruciaal. Want wat is een nieuwe techniek als data-analyse waard als de klant geen toegevoegde waarde ervaart of de collega het niet omarmt?

Animatie data-analyse

Het toepassen van data-analyse in de controle is de toekomst. Daar zijn wij van overtuigd. Daarom hebben wij in 2017 een eigen data-analyse tool ontwikkeld en uitgerold. We passen data-analyse toe op  financiële- en operationele gegevens van onze klanten. We zetten de stap van  controle van een deel van de bedrijfsgegevens naar het leggen van totaalverbanden. Bekijk in onderstaande animatie hoe dit kan werken voor een handelsonderneming. 

Animatie Data-analyse

 

Stella Fietsen

Binnen zeer korte tijd ontwikkelt Stella Fietsen van een startup tot een controleplichtige organisatie. Henri van de Ruitenbeek, financieel directeur bij Stella Fietsen, en Thijs van Zandwijk, externe accountant, over de transformatieroute van Stella en de rol van data-analyse hierin.

Blog

Data-analyse in de controlepraktijk: de basis van ons advies?

“Door technologische ontwikkelingen is er steeds meer data beschikbaar en deze data kan steeds makkelijker en efficiënter geanalyseerd worden. Ik durf wel te zeggen: data-analyse is voor ons de nieuwe manier van controleren. Zo tillen wij onze (controle)werkzaamheden naar een hoger niveau.” Jasper Visserman over de uitrol van data-analyse in de controlepraktijk.

Lees blog

Omzet

De Jong & Laan Accountants B.V.

2017

0
miljoen

2016

0
miljoen

Controleklanten

2017

0
miljoen

2016

0
miljoen

Controlepraktijk

2017

0
miljoen

2016

0
miljoen

Controles

In 2017 is de controleomzet relatief meer gestegen dan het aantal klanten. Dit is het gevolg van onze strategie van beheerste groei en het maken van bewuste keuzes in onze klantenportefeuille.

2017: Totaal 525

2016: Totaal 520

Controle-uren

Aantal controle-uren

2017

0
uren

2016

0
uren

Gemiddeld aantal controle-uren per fte

2017

0
uren

2016

0
uren

Lees meer over onze ambitie en de organisatie op de pagina 'Ambitie'. Op de pagina 'Karakter telt' staan onze collega’s centraal en bij 'Transparantie' vindt u cijfers en onze kwaliteitsnormen.