Kwaliteitsverslag controlepraktijk 2017
“We geven transparantie een diepere betekenis”

Wat fijn dat u ons kwaliteitsverslag bekijkt. Een uniek, scherp interview met vier partners uit de controlepraktijk over veranderingen en wat dit teweeg brengt, een animatie over onze noviteiten in data-analyse en manager controle Jonathan vlogt over zijn dagelijkse reilen en zeilen. Uiteraard ook de nodige cijfers, klantverhalen en blogs. Dit alles gebundeld in ons kwaliteitsverslag over 2017. Wat ons betreft het bekijken waard.

Interview partners controlepraktijk

Interviewer Piet-Cees van der Wel voelt partners André Potgraven, Edwin Slot, Peter Miedema en Roland Ogink aan de tand over het samen bouwen aan een kwalitatieve, mooie controlepraktijk. Welke stappen zet je, wat voor impact heeft dat en hoe houd je de stip op de horizon in beeld met elkaar? Een open, kritisch en mooi gesprek met vier partners uit de controlepraktijk. Bekijk de video hieronder.

Video interview partners controlepraktijk

Blog

Na grote stappen nog een mooie route voor de boeg

"Stappen zet je met een doel voor ogen. Je wilt ergens naartoe, een punt aan de horizon bereiken. Voor ons is dat punt heel helder; de beste controlepraktijk voor het mkb worden!" Roland Ogink, directeur, vertelt hoe hij dit wil bereiken.

Lees blog

Vestigingen controlepraktijk

De controlepraktijk is geconcentreerd in 5 van de 24 vestigingen van de Jong & Laan.

Elst Enschede Vriezenveen Groningen Zwolle

Organisatiestructuur

Het dagelijks bestuur van de Jong & Laan is in handen van de directieleden: Johan Evers, Arnold van Leeuwen en Roland Ogink. De Jong & Laan Accountants B.V., waaronder de controlepraktijk valt, heeft een vergunning van de AFM voor het verrichten van wettelijke controles bij andere organisaties dan organisaties van openbaar belang. Naast accountantscontrole bestaat de dienstverlening van de Jong & Laan uit verschillende activiteiten.

Directie de Jong & Laan


Organogram

Activiteiten De Jong & Laan Accountants B.V.

Rol in de sector

Als de Jong & Laan leveren wij actief een bijdrage aan ontwikkelingen in de accountancy. Vanuit de directie is Roland Ogink o.a. vice-voorzitter SRA-bestuur, voorzitter NBA werkgroep niet-oob-accountantsorganisaties, lid stuurgroep Publiek Belang, en betrokken bij Geneva Group International (GGI). Wij zijn actief in diverse kringen en commissies van SRA. 

Lees meer over de stappen die we zetten, vooral rondom data-analyse, op de pagina 'Transformatie'. Op de pagina 'Karakter telt' staan onze collega’s centraal en bij 'Transparantie' vindt u cijfers en onze kwaliteitsnormen.