Salarisadministrateur, Enschede

Onze opdrachtgever is een facilitaire dienstverlener in Enschede. We zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven salarisadministrateur (28-32 uur p/w).

Tilda de Vries
Tilda de Vries Recruitment consultant

Functieomschrijving

Als salarisadministrateur / medewerker urenverwerking ben je verantwoordelijk voor het proces rondom urenverwerking en het uitvoeren van de salarisadministratie, waarbij de benodigde gegevens correct en tijdig verwerkt en gearchiveerd worden. Je informeert je leidinggevende tijdig bij het signaleren van stagnaties.

Met de inachtneming van de juiste interpretatie van fiscale, arbeidsrechtelijke en sociale wetgeving zorg je voor een accurate, adequate en discrete uren- en salarisverwerking. Je bent dan ook bekend met administratieve softwarepakketten alsmede verschillende salarissystemen. Je bent gewend om geconcentreerd te werken, met deadlines om te gaan en kwalitatief hoogwaardig werk af te leveren. Gericht op de toekomst ben je in staat om mee te denken over verbeteringen ten aanzien van optimalisatie van processen binnen je eigen takenpakket teneinde efficiencyvoordelen te genereren. Als salarisadministrateur werk je zelfstandig en draag je een grote verantwoordelijkheid. Je wordt hiërarchisch aangestuurd door het Hoofd Financiele Administratie

In deze functie ben je samengevat verantwoordelijk voor:

 • het verwerken van weekuren in urenstaten;
 • verzamelen, verwerken, controleren en archiveren van gegevens voor het uitbetalen van de salarissen;
 • tijdige en correcte betaling van lonen, belastingen en afdrachten;
 • verstrekken van juiste informatie omtrent veranderingen in salarissen en af te dragen belas-tingen;
 • het voorbereiden van de aangifte loonheffingsafdracht;
 • beantwoorden van vragen van medewerkers over hun loonstrook.

Functie-eisen

Onze ideale kandidaat past binnen een no-nonsense bedrijfscultuur, is enthousiast en gedreven, en beschikt bovendien over een gezonde dosis ambitie om de processen verder te ontwikkelen. 
 

 • MBO+ / HBO werk-/denkniveau;
 • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie is een vereiste;
 • Branche ervaring schoonmaakbranche en/of facilitaire dienstverlening is een pré;
 • Goede kennis van MS Office;
 • Bekendheid met administratieve softwarepakketten en salarissystemen, bij voorkeur met Its Clean.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een veelzijdige baan waarin je een grote mate van zelfstandigheid en ontwikkelmogelijkheden krijgt. Daarnaast mag je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede beloningsstructuur.

Standplaats

Enschede

Over de sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze functie? Stuur ons je cv en motiveer kort waarom jij geschikt bent voor deze functie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Tilda de Vries, recruitment consultant, op tel.nr. 06-23063560 / tilda.de.vries@jonglaan.nl