Recruitment consultant, Almelo

Voor Vakmasters, gevestigd in Almelo, zoeken wij een proactieve en ondernemende Recruitment consultant (Bouw, 24-40 uur). Vakmasters Personeelsdiensten bestaat uit vestigingen verspreid door geheel Nederland. Wij richten ons op het uitzenden en detacheren van bouwtechnisch personeel van niveau 1 t/m 4. Hiernaast bemiddelen wij ook UTA personeel op MBO+ en HBO (+) niveau. Voor bedrijven die op zoek zijn naar bouwkundig (vak) personeel of zij-instromers in de bouw voor een lange of korte periode, heeft Vakmasters de mogelijkheid om, via een sterk netwerk, kwalitatief goed personeel te bemiddelen.

Tilda de Vries
Tilda de Vries Recruitment consultant

Vakmasters is een zelfstandige uitzendorganisatie en gelieerd aan Bouwmensen Twente. De samenwerking met de opleidingsorganisaties betekent dat Vakmasters een inhouse constructie heeft, waarmee de afstemming op het gebied van opleiden en ontwikkeling van haar personeel en de instroom is gegarandeerd. 

Functieomschrijving

Als Recruitment consultant zorg je voor 100% voorziening bij de klant en zet je alles op alles voor een succesvolle samenwerking. Jij kent de werkgevers maar ook de werkzoekenden. Jij weet waar en hoe je flexwerkers kunt vinden en aan je kunt binden. Voor beide groepen ben je een betrouwbare partner met wie ze graag zaken doen. 

  • Vanaf dag één bouw je aan een bedrijvennetwerk binnen de bouw branche. Je bent in gesprek met bestaande en nieuwe klanten en bouwt een relatie op. Je legt makkelijk contact met jouw klanten en bent precies op de hoogte wat er speelt. De relatie met je bestaande klanten versterk je met je inventieve oplossingen;
  • Net als een ondernemer ben je verantwoordelijk voor de groei van business bij de bestaande klanten. Je krijgt veel vrijheid om je ideeën en initiatieven tot een succes te maken;
  • Je weet wat te doen wanneer je een vakman of –vrouw spreekt die op zoek is naar een andere baan. Nog veel belangrijker; jij weet deze mensen ook te vinden!
  • Zelfstandig run je de vestiging. Hierbij krijg je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Je bent creatief in de wijze waarop je Vakmasters in de markt zet;
  • Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces. zowel de commercie, de werving alsmede de (loopbaan) begeleiding van de uitzendkrachten. Bij de verloning en facturatie word je ondersteund zodat je bezig kunt zijn met mensen en vacatures!
  • Door de dynamische arbeidsmarkt volg je continue de ontwikkelingen binnen de bouw om een professioneel adviseur voor je klanten en uitzendkrachten te zijn.

Functie-eisen

Je hebt HBO werk- en denkniveau en ervaring in de bouwbranche. Bij voorkeur heb je kennis van de uitzendbranche en heb je commerciële werkervaring. Je werkt resultaatgericht en zelfstandig en bent geïnteresseerd in wat er bij jouw klanten en uitzendkrachten leeft. Je werkgebied is Twente, je bent bij voorkeur woonachtig in deze regio.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie binnen een dynamische organisatie. Vakmasters biedt een jaarcontract met intentie tot verlenging met goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris volgens de NBBU-cao. Het aantal uur per week en de dagen die je wilt werken zijn bespreekbaar.

Standplaats

Almelo

Over de sollicitatieprocedure

De Jong & Laan Detachering | Werving & Selectie is exclusief verantwoordelijk voor de werving & selectie procedure. Heb je interesse in deze functie? Stuur je CV naar tilda.de.vries@jonglaan.nl en motiveer kort waarom jij geschikt bent voor deze functie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Tilda de Vries, Recruitment consultant, op tel.nr. 06-23063560.