(Assistent) controller, Veenendaal

Voor onze opdrachtgever met kantoor in Veenendaal zoeken wij ter uitbreiding van het team een (Assistent) Controller M/V. Fulltime, 40 uur per week (evt. parttime uren in overleg). Vaste standplaats Veenendaal (reisbereidheid i.v.m. deelactiviteiten in A'dam en Hengelo).

Het is een familiebedrijf gevestigd in Veenendaal en ruim 20 jaar actief als groot aandeelhouder van diverse (internationale) bedrijven zoals SanoRice, Hendriks Groep en Oostwoud. Werken bij dit bedrijf geeft je de unieke kans om kennis te maken met alle facetten van ondernemerschap, van startup tot multinational.

Nanda Geurts
Nanda Geurts Recruitment consultant

Functieomschrijving

Functie, met focus op:

  • Verantwoordelijk voor de administratie, de consolidatie, het aansturen van externe partijen, het opstellen van de jaarcijfers en het voorbereiden van de belastingaangifte van de fiscale eenheid voor de topholding;
  • Actieve sparringpartner voor de startups. Verantwoordelijk voor het voeren en optimaliseren van de administratie en je neemt de ‘lead’ in het optimaliseren en herinrichten van het proces en het opstellen van maand-, kwartaal- en jaarverslagen;
  • Activiteiten voor de familie ten behoeve van de Family Office.
  • Naast frequente locatiebezoeken(A'dam, Hengelo) bij de startups is je werkplek in Veenendaal, met veel exposure naar topmanagement. Je rapporteert aan de directie.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO/WO-opleiding zoals SPD, AA of RA Accountancy, Nyenrode en bij voorkeur tussen de 3-5 jaar relevante werkervaring;
  • Goede kennis van MS Office(Excel expert) en ervaring met online boekhoudsysteem zoals Exact Online;
  • Affiniteit met automatiseringsprocessen;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent flexibel qua reizen in verband met de werkzaamheden bij startups, gevestigd in Amsterdam en Hengelo (Ov.)


Een mooie functie voor een (young) professional met een aantal jaren ervaring, een 2e of 3e stap in haar/zijn carrière wil maken!

Beschik jij over de ambitie en drive diverse ondernemingen op een goede manier administratief te ondersteunen ? En herken je jezelf in de competenties: gedreven, analytisch, open minded, proactief, initiatiefrijk en prettig eigenwijs ?

Arbeidsvoorwaarden

In deze functie krijg je de kans om bij een professionele en ondernemende organisatie te werken, waarbij je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en kansen krijgt. Door de diversiteit in werkzaamheden en organisaties, biedt deze functie veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling! De onderneming biedt goede arbeidsvoorwaarden en een jaarcontract met de intentie om de samenwerking voor onbepaalde tijd voort te zetten.

Deze functie geeft je de unieke kans om kennis te maken met alle facetten van ondernemerschap, van startup en family office tot multinational.

Standplaats

Veenendaal

Over de sollicitatieprocedure

Enthousiast geworden? Dan komen we graag met je in contact. Wie weet word jij de nieuwe collega van het team van onze opdrachtgever! Stuur je cv en motiveer kort waarom jij geschikt bent voor deze functie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Nanda Geurts, recruitment consultant, op tel.nr. 06-82099921. Zij vertelt je graag meer over de sollicitatieprocedure.