Webinar | Controller meets Controller Almelo

15 april
Webinar
om 09:00 uur

Controllers of financieel eindverantwoordelijken werken vaak solistisch aan specifieke vraagstukken. Juist daarom is het prettig om te sparren met vakgenoten om zo uw kennis te vergroten. Bij Controller meets Controller Almelo creëren wij deze mogelijkheid. 

Wat is Controller meets Controller?

We organiseren voor een kleine, exclusieve groep controllers uit Almelo en omgeving vier keer per jaar een (online) bijeenkomst. Per bijeenkomst staat een boeiend onderwerp centraal en er is natuurlijk ruimte voor onderlinge discussie tussen de leden. 

Deze keer staat het onderwerp Strategische Personeelsplanning (SPP) op het programma. Hierin wordt duidelijk hoe u financiële voordelen kunt benutten door een goede SPP op te zetten. Dit vermindert bovendien de kans op ziekteverzuim en zorgt ervoor dat u de juiste medewerkers binnenhaalt.

Interesse?

Wilt u vrijblijvend en kosteloos deelnemen aan het webinar (09:00 tot 10:00) om te kijken of een lidmaatschap bij Controller meets Controller ook iets voor u is? Vul dan snel via de onderstaande button het aanmeldformulier in. U ontvangt binnen drie dagen respons.

U zit nog nergens aan vast, na het versturen van uw gegevens nemen we contact op om kennis te maken en uw eventuele deelname aan Controller meets Controller Almelo te bespreken.

Interesse? Vul het formulier in via de onderstaande button

Inhoud webinar

Natasja Pierik

Strategische personeelsplanning, ook wel SPP, is bij de meeste organisaties wel bekend. Toch is de personele bezetting bij het afstemmen van jaarlijkse budgetten vaak niet meer dan een ingevuld Excelbestand.

Natasja Pierik is senior HR-adviseur en neemt u tijdens dit webinar mee in de denk- en werkwijze van het SPP-model. Dit model zorgt ervoor dat u de medewerkers in beeld houdt.

Door bruggen te bouwen tussen afdelingen voorkomt u ziekteverzuim en haalt u goede medewerkers binnen, wat financieel aantrekkelijk is. Wat levert SPP voor uw bedrijf op?

Nieuwsgierig geworden? Vul het aanmeldformulier snel in. U zit nog nergens aan vast, na het versturen van uw gegevens nemen we contact op om kennis te maken en uw eventuele deelname aan Controller meets Controller Almelo te bespreken.

Ervaringen bij dit event

"Leuk om zo te brainstormen met elkaar, ervaringen te delen en proberen hiervan te leren"

"Ik ervaar de interactie tussen de spreker en de deelnemers als positief."

"Hoewel veel bekend is, is het altijd leuk om weer een overview te krijgen van de ontwikkelingen."

Interesse? Vul het formulier in via de onderstaande button