Webinar | Kennisgroep HRM Enschede

15 april
Webinar
om 11:00 uur

U kent het vast. Een specifiek vraagstuk waar u maar niet uitkomt. Even sparren zou fijn zijn, maar bij wie kunt u terecht? Regelmatig lopen HR-managers en HR-adviseurs hier tegenaan. Geen juiste sparringpartner binnen de eigen organisatie. En daar is wel behoefte aan in een dynamisch HR-landschap waarin specialisatie steeds meer een 'must' is. 

Kennisgroep HRM Enschede

Vanuit die situatie bieden wij de kennisgroep HRM Enschede. Want ervaring leert: het samenbrengen van professionals die zich bezighouden met dezelfde materie en tegen dezelfde issues aanlopen, brengt inspiratie, kennis en een nuttig netwerk. 

We organiseren voor een kleine, exclusieve groep HR-managers en HR-adviseurs uit (de omgeving van) Enschede een kennisgroep. Bij lidmaatschap mag u deelnemen aan vier (online) bijeenkomsten per jaar. Deze keer staat het onderwerp 'leertrajecten ontwerpen' centraal. Hierbij ligt de focus op de ontwikkeling van uw personeel.

Interesse?

Wilt u vrijblijvend en kosteloos deelnemen aan het webinar (11:00 tot 12:30) om te kijken of een lidmaatschap bij kennisgroep HRM ook iets voor u is? Vul dan snel via de onderstaande button het aanmeldformulier in. 

U zit nog nergens aan vast, na het versturen van uw gegevens nemen we contact op om kennis te maken en uw eventuele deelname aan de kennisgroep HRM Enschede te bespreken.

Interesse? Vul het formulier in via de onderstaande button

Webinar leertrajecten ontwerpen

U houdt zich in uw functie bezig met de ontwikkeling van mensen. Maar hoe zorgt u ervoor dat de collega's onderling kennis delen, van elkaar leren en de organisatie naar een hoger level brengen?

Spreker Bart Nijhuis reikt u in dit webinar praktische strategieën en tips aan, waardoor u verandertrajecten ontwikkelt waar mensen 'ja' op zeggen. En die blijvend impact maken op mensen en teams. 

Opzet kennisgroep

Jaarlijks worden vier (online) bijeenkomsten georganiseerd. Tijdens de bijeenkomsten delen we kennis en sparren we over een thema. Samen met de groep deelnemers bepalen we de invulling voor de volgende bijeenkomsten. De groep bestaat uit ongeveer 15 deelnemers. 

Deelnemen? 

Interesse om aan te sluiten bij de kennisgroep? Meld u aan en laat uw gegevens achter. Eén van onze initiatiefnemers van de kennisgroep HRM neemt vervolgens contact met u op voor een eventuele deelname. 

Eerste bijeenkomst gratis

Aanmelden is gratis en natuurlijk mag u de eerste keer geheel vrijblijvend deelnemen, om te zien of het ook aansluit bij uw behoeften. Bent u enthousiast en wilt u vaste deelnemer worden van deze kennisgroep, houd dan rekening met een jaarlijkse bijdrage van € 345,-

Interesse? Vul het formulier in via de onderstaande button