Webinar | Hoe vindt u de juiste medewerkers?

25 maart
Webinar
om 12:30 uur

U kunt moeilijk aan goed personeel komen. Hoewel u al van alles geprobeerd heeft, loopt u toch nog altijd tegen hetzelfde probleem aan. Hoe komt u nou met de juiste kandidaat in contact? Aan welke knoppen moet u draaien om uw werving- en selectieproces optimaal in te richten?

In dit webinar leert u hoe u in contact komt met de juiste personen. Van de inzet van social media en referral recruitment om in contact te komen met kandidaten tot het vormgeven van een aantrekkelijke vacaturetekst en gedegen introductiebeleid. Alle onderdelen in het proces komen aan de orde. Krijg inzicht in de juiste werkwijze én hoe u de concurrent net dat ene stapje voor kan zijn. 

Nieuwsgierig geworden? Meld u dan gratis aan voor het webinar dat plaatsvindt op 25 maart van 12:30 tot 13:30. 


Meld u snel aan via de onderstaande button

Opzet webinar

Spreker Tessa Kamphuis neemt u in dit webinar mee in de zoektocht naar de juiste kandidaat. Waar zijn voor u nog winsten te behalen? Ze laat u onder meer weten: 

  • Hoe u arbeidsmarktcommunicatie effectief kunt inzetten;
  • welke mogelijkheden referral recruitment biedt; 
  • hoe u social media het best kunt inzetten;
  • hoe u aantrekkelijke vacatureteksten schrijft, en;
  • wat de voordelen zijn van een goed introductiebeleid. 

Dit allemaal met als uiteindelijke doel om mensen te bereiken die zich met passie willen inzetten voor uw organisatie. Wilt u dit ook? Laat uw kennis verbreden en meld u gratis aan voor het webinar via de bovenstaande button.