Webinar Belasting­plannen 2024

Prinsjesdag is dit jaar op dinsdag 19 september 2023. Ondanks de val van het kabinet worden dan wel de belastingplannen voor 2024 gepresenteerd. Wat betekenen deze voor jou en jouw onderneming? En hoe kun je daar het beste mee omgaan?
20 september
Webinar
om 12:00 uur
Seminar verlopen

Prinsjesdag is dit jaar op dinsdag 19 september 2023. Ondanks de val van het kabinet worden dan wel de belastingplannen voor 2024 gepresenteerd. Als we de berichtgevingen vanuit Den Haag mogen geloven, worden de eerder aangekondigde fiscale wetsvoorstellen niet doorgeschoven naar een nieuw kabinet.

Dat betekent dat we op Prinsjesdag wetsvoorstellen kunnen verwachten rondom de aanpassing van de bedrijfsopvolgingsregeling en de verfijningen van het huidige box 3.

Tegelijkertijd weten we dat bepaalde maatregelen voor 2024 al zijn aangenomen, zoals het progressieve, hogere tarief in box 2. Dat roept de vraag op of je beter in 2023 dividend uit moet delen of misschien moet wachten tot in 2024. Ook hebben we nog dit jaar om te handelen naar maatregelen die vanaf 1 januari 2023 zijn ingegaan, zoals die rondom gebruikelijk loon en het tijdelijke nieuwe box 3.

Wat betekenen deze maatregelen voor jou en jouw onderneming? Welke kansen bieden ze komend jaar en welke actie kun je het beste dit jaar nog ondernemen? Genoeg stof tot bespreken!

Woensdag 20 september van 12:00 tot 13:00 uur praten onze fiscaal partners Ellen Punte en Tom Meuleman en fiscaal adviseur kwaliteit & vaktechniek Renate Ekhart je bij en geven ze antwoord op de diverse fiscale vragen die de maatregelen oproepen.

Meld je snel aan voor het webinar Belastingplannen 2024: wat verandert er voor jou en jouw onderneming?

Ellen Punte
Ellen Punte Partner
Ellen Punte
Ellen Punte Partner