Webinar Hoe goed ligt jouw bedrijf in de arbeidsmarkt?

Opvallen tussen andere bedrijven is een uitdaging in de krappe arbeidsmarkt. Om mensen echt te binden, is het belangrijk om aantrekkelijk en onderscheidend te zijn. Hoe je dat doet? Volg het webinar van 13 oktober voor tips en tricks!

Aantrekkelijk & onderscheidend werkgeverschap

13 oktober
Webinar
om 12:00 uur
Evenement verlopen

Ligt je bedrijf goed in de arbeidsmarkt? Ben je een aantrekkelijke werkgever?

Recruitment lijkt tegenwoordig wel op online daten. We proberen ons zo goed mogelijk te presenteren voor de andere partij. Maar wie is eigenlijk die ‘andere partij’, wat spreekt hen aan en vooral, hoe val je op?

In het gratis webinar van donderdag 13 oktober geeft adviseur arbeidsmarktcommunicatie Margon Lamers je praktische tips en tricks om met een aantrekkelijk en onderscheidend werkgeverschap het verschil te maken!  

Voor wie is dit webinar?

Ben jij op zoek naar handvatten om je arbeidsmarktcommunicatie verder te professionaliseren? En heb je nog geen duidelijk beleid op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie? Maar wil je hier graag mee aan de slag? Schrijf je nu in voor dit gratis webinar op 13 oktober van 12:00 tot 13:00 uur.

Inhoud webinar

Je wilt je als werkgever aantrekkelijk presenteren op de arbeidsmarkt. Maar hoe? 

Draai de rollen om! Jij als werkgever solliciteert bij de kandidaten die (al dan niet bewust) op zoek zijn naar een andere werkomgeving. Dat vraagt een heel andere mindset. Welke aanpassingen zijn hiervoor nodig in jouw bedrijf? Dit webinar zit boordevol tips en tricks om hiermee aan de slag te gaan! 

Maar voor we aan de slag gaan, stel jezelf de volgende vragen:

  • Wat is aantrekkelijk werkgeverschap? 
  • Wat zoekt jullie doelgroep?
  • Wat doen concullega’s?
  • Wat onderscheidt jullie?

Wil jij ook een uniek werkgeversmerk neerzetten waarmee je hét verschil maakt? Meld je dan gratis aan voor het webinar!