Innovatief op weg naar de toekomst

Transportevent 2017

30 november
Broshuis, Industrieweg 22, Kampen
om 14:00 uur
Evenement verlopen

Wat gaan de ontwikkelingen in de transportbranche snel. U moet het bijbenen: want sluit u uw ogen voor deze ontwikkelingen, dan wordt u zo ingehaald. De Jong & Laan organiseert daarom het Transportevent 2017.

Roelof Oostindiën
Roelof Oostindiën Partner

We nemen u mee op een route die de transportbranche de komende jaren aflegt. En welke verschillende bedrijfsfacetten moet u daarbij op orde hebben om als gezonde organisatie de toekomst in te gaan? We spitsen het toe op het vlak van belasting, arbeidsrecht en subsidies.

Deelname is gratis en aanmelden kan gemakkelijk met de aanmeldknop onderaan deze pagina.

Programma

14.00 uur Ontvangst bij Broshuis B.V.
14.30 uur Innovatief de toekomst in
Spreker: Manfred Kindt | Panteia
14.50 uur Bedrijfsrondleiding Broshuis
16.00 uur (Buitenlands) personeel; hoe zit dat met belasting en arbeidsrecht?
Sprekers: Barry Wachtmeester en  Henk Hansma
16.20 uur Een financieel en fiscaal zetje in de rug: stimuleringsregelingen voor wegvervoer
Spreker: Hans Eilering
16.45 uur Napraten en borrel

Innovatief de toekomst in

Hoe beinvloedt het Europees transportbeleid de keuzes die u als ondernemer vandaag de dag moet maken? Wat zijn belangrijke trends die spelen? Aan de hand van een aantal praktische voorbeelden verbindt Manfred Kindt, market manager bij Panteia, beleid en trends met uw dagelijkse bedrijfsvoering op thema’s als kosten, CO2, arbeidsmarkt en technologie en data.

(Buitenlands) personeel; hoe zit dat met belasting en arbeidsrecht?

Bedrijfswijzigingen en personeel: dat levert in de praktijk meer problemen op dan u zou verwachten. Arbeidsrechtspecialist Henk Hansma vertelt u alles over de invloed van het nieuwe regeerakkoord op uw personeelsbestand. En werkt u met eigen personeel, rijden er buitenlandse chauffeurs? En heeft u, of denkt u wel eens na over, buitenlandse vestigingen? Internationaal Belastingadviseur Barry Wachtmeester legt u haarfijn uit hoe dat fiscaal gezien in elkaar zit. 

Een financieel en fiscaal zetje in de rug: stimuleringsregelingen voor wegvervoer

Welke regelingen zijn er die u een financieel of fiscaal zetje in de rug geven? De EIA en MIA lijst kennen we allemaal wel. Interessant, maar er is zoveel meer milieu ontlastend en energiebesparend. Weet u welke bedrijfsmiddelen subsidiabel zijn terwijl ze niet op deze lijsten staan? Wij kijken graag verder dan de gebaande wegen en onze manager subsidieadviseurs Hans Eilering zorgt dat u straks met een andere blik uw wagenpark bekijkt. En uw gebouwen, uw materieel, uw mensen en meer onderdelen van uw bedrijfsvoering. Zodat u straks geen subsidie meer mist.

Aanmelden

Meld u gratis aan. Klik snel op de aanmeldknop hieronder.