Personeel en bedrijfswijzigingen: bezint eer ge begint

23 mei
Bouw & Infra Park, Harderwijk
om 08:00 uur
Seminar verlopen

Denkt u wel eens: "Bedrijfswijzigingen en personeel, daar heb ik toch niets mee van doen?" U bent niet de enige, maar let op: voordat u het weet, speelt dit ook in uw organisatie. En in de praktijk levert dit meer problemen op dan u zou verwachten.

Thijs van Zandwijk
Thijs van Zandwijk Vestigingsleider

Wat komt u te weten?

  • U wilt bijvoorbeeld de zaak verkopen, maar door omstandigheden ziet u daar toch vanaf en u besluit de zaak te sluiten. Maar dan, veel te laat, komt u er achter dat u te maken krijgt met de wettelijke transitievergoeding. En dan?
     
  • Of om fiscale redenen wordt een onderneming gesplitst. Wat u over het hoofd ziet, is dat door een sectorwijziging de aansluiting bij het pensioenfonds komt te vervallen. Oudere werknemers dreigen hierdoor hun overgangsrecht te verliezen. Wat nu?

Voorbeelden uit de praktijk

Het blijkt wel, goede voorbereiding is erg verstandig. Daarom praten wij u graag bij over de risico's, maar ook over de kansen die bij een bedrijfswijziging komen kijken. Deze brengen we in kaart aan de hand van een ruim aantal praktijkvoorbeelden.

Programma

08.00 uur Ontvangst en ontbijt
08.30 uur Start presentatie 'Personeel en bedrijfswijzigingen'
09.30 uur Napraten

Met deze kennis op zak komt u in de toekomst bij bedrijfswijzigingen - op het gebied van personeel - niet voor verrassingen te staan. We zien uw aanmelding graag tegemoet.