Webinar ­ Reorganiseren: zo maakt u het beste van een complex proces

28 september
Online webinar
om 08:00 uur
Training verlopen

Het webinar waarin u leert hoe u een reorganisatie in goede banen leidt! Een reorganisatie van uw onderneming staat of valt met een zorgvuldige voorbereiding. Hoe bereidt u zich goed voor? Hoe houdt u overzicht? Bent u op de hoogte van actuele wetgeving? 

In dit webinar nemen onze juristen arbeidsrecht u mee langs de verschillende aspecten die tijdens een reorganisatie aan bod komen. Ook geven zij een korte update van de belangrijkste wet- en regelgeving rondom (collectief) ontslag.

Meld u snel aan via de button onderaan deze pagina.

Johan Hobma
Johan Hobma Senior jurist arbeidsrecht

Staat u voor een grote reorganisatie?

Feitenkennis en kennis van de relevante actuele wetgeving zijn essentieel. Maar ook ervaring in overleggen met vakbonden, OR en andere betrokken partijen is nodig om in de voorbereiding de juiste scenario’s te kunnen schetsen.

Het webinar is met name interessant voor directeuren en (HR-)managers die in de toekomst te maken (kunnen) krijgen met het doorvoeren van een reorganisatie.

Na het volgen van dit webinar bent u geïnformeerd over de belangrijkste elementen die een rol spelen in een reorganisatie. En natuurlijk van de actuele ontwikkelingen op dit gebied.

Johan Hobma
Johan Hobma Senior jurist arbeidsrecht