Webinar ­ Ontwikkel uw medewerkers SLIM, juist nu!

Uw onderneming wendbaar maken is in deze tijden meer dan ooit van belang. Kunt u snel schakelen op wijzigingen in de markt? Multi-inzetbaarheid van medewerkers en kennisdelen is daarbij essentieel. Maar hoe realiseert u dat? Volg ons webinar!

Ontwikkel uw medewerkers SLIM, juist nu!

15 juni
Webinar
om 16:00 uur
Seminar verlopen

WEGENS GROTE BELANGSTELLING IS HET MAXIMALE AANTAL AANMELDINGEN VOOR DIT WEBINAR BEREIKT. MELD U GERUST NOG AAN VOOR EEN WEBINAR OP EEN ANDERE DATUM. 

Uw onderneming wendbaar maken is in deze tijden meer dan ooit van belang. Kunt u als ondernemer met uw onderneming snel schakelen op wijzigingen in de markt? Multi-inzetbaarheid van medewerkers en kennisdelen is daarbij essentieel. Maar hoe realiseert u dat?

Beter bedrijfsresultaat

Heeft u het afgelopen jaar geïnvesteerd in de ontwikkeling van uw medewerkers? Wat heeft u dit opgeleverd? Meer omzet, hogere tevredenheid, bredere inzetbaarheid? En in hoeverre is het opleiden gekoppeld aan een organisatiedoel? In dit webinar spreken we samen met HR-adviseur Harold Schenk over de wijze waarop de ontwikkeling van uw medewerkers kan bijdragen aan een beter bedrijfsresultaat. En de mogelijkheden om dit te financieren via de SLIM-subsidie.

Dit komt u te weten:

✓ Het belang van multi-inzetbaarheid van werknemers;

✓ Het aanpassingsvermogen van de organisatie en haar medewerkers;

✓ De mogelijkheden voor interne kennisdeling;

✓ De mogelijkheden voor taakroulatie.

Voor wie

Het webinar is met name interessant voor MKB ondernemingen met minimaal 25 medewerkers.

Programma en aanmelden

16.00 uur Opening + huisregels webinar
16.05 uur Harold Schenk | Ontwikkel uw medewerkers SLIM
16.45 uur Vragenronde

 

WEGENS GROTE BELANGSTELLING IS HET MAXIMALE AANTAL AANMELDINGEN VOOR DIT WEBINAR BEREIKT. MELD U GERUST NOG AAN VOOR EEN WEBINAR OP EEN ANDERE DATUM.