Online transportevent

20 mei
Webinar
om 15:15 uur

Transportondernemers opgelet! Ook dit jaar delen wij vanuit onze kenniskring transport graag een tweetal interessante onderwerpen met u. We praten u graag bij over de thema's 'slim gebruik van data' en 'arbeidsrecht'. 

Slim gebruik van data
Vraagt u zich wel eens af of een bepaalde investering verantwoord is? Of wilt u meer inzicht in de af- of toename van verschillende kostenposten, zoals personeelskosten en onderhoudskosten? Dat kan door slim gebruik te maken van data.

Er zijn verschillende informatiestromen binnen uw transportbedrijf, zoals personeelsinformatie en ritteninformatie. Door deze stromen te bundelen in een overzichtelijk dashboard krijgt u waardevolle inzichten en kunt u weloverwogen beslissingen maken. Dit met het doel om uw transportonderneming naar een hoger niveau te tillen.

Arbeidsrecht
Complex! Zo wordt de cao beroepsgoederenvervoer door veel transportondernemers ervaren. U wilt het goed geregeld hebben voor uw medewerkers, maar een correcte naleving van de cao lijkt op sommige punten haast onmogelijk. Tegen welke problemen loopt u aan? We praten u graag bij over een aantal heikele onderwerpen, als:

  • Normeren
  • Pauzestaffels
  • Overuren en vakantieloon

Nieuwsgierig geworden? Meld u dan gratis aan voor het webinar dat plaatsvindt op 20 mei van 15:15 tot 17:15 uur.

Meld u snel aan via de onderstaande button

Tijdschema

Tijd

Onderwerp

15.15 - 15.30

Inloop

15.30 - 16.10

Slim gebruik van data (Felicity Joosten)

16.20 - 17.00

Arbeidsrecht - een complexe cao (Amy Gehring)

17.00 - 17.15

Afsluiting

Sprekers

Felicity Joosten
IT consultant Felicity Joosten (links) is geen onbekende in de transportwereld. Ze is opgegroeid in een transport familiebedrijf en snapt daarom wat er komt kijken bij het runnen van een dergelijke organisatie. Felicity deelt daarbij graag haar ervaring op het gebied van digitale dataverwerking en geeft aan hoe u kpi's kunt opstellen.

Amy Gehring
Jurist arbeidsrecht Amy Gehring (rechts) is vanuit haar vorige functie bekend met de transportbranche. Ze weet als geen ander welke wet- en regelgeving er gelden voor transportondernemers op onder meer het gebied van normeren, pauzestaffels, overuren en vakantieloon. Ze deelt graag haar kennis hierover met u. 

Ervaringen bij dit event

"Fijn dat er dieper wordt ingegaan op diverse en actuele onderwerpen."

"Top dat de Jong & Laan op deze wijze in ons investeert!"

"Het geeft je praktische handvatten om mee aan de slag te gaan."

"Het was heel erg informatief."

Meld u snel aan via de onderstaande button