Kennisgroep HRM

14 juni
Pultrum Rijssen, Noordermorssingel 22, Rijssen
om 08:30 uur

U kent het vast. Een specifiek vraagstuk waar u maar niet uitkomt. Even sparren zou fijn zijn, maar bij wie kunt u terecht? Regelmatig lopen HR-managers en HR-adviseurs hier tegenaan. Geen juiste sparringpartner binnen de eigen organisatie.

Om deze reden startten wij de kennisgroep HRM Rijssen. Want ervaring leert: het samenbrengen van professionals die zich bezighouden met dezelfde materie en tegen dezelfde issues aanlopen, brengt inspiratie, kennis en een nuttig netwerk.

Selma Bisschop
Selma Bisschop Personeelsadviseur

Kom inspiratie opdoen, kennis delen en bouwen aan een nuttig netwerk

In de volgende bijeenkomst gaan we interactief met elkaar een aantal onderwerpen bespreken die in elke organisatie speelt. Want de vraag: "Hoe gaat dat bij jullie?", is een veelgestelde. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • De positie van HR binnen de organisatie;
  • Schaarste op de arbeidsmarkt - investeren in (nieuwe) werknemers;
  • AVG - (HR) processen inrichten conform de nieuwe wetgeving. 

Op donderdag 14 juni biedt Pultrum Rijssen B.V. ons de gelegenheid om bij hen op locatie samen weer een mooie, inspirerende bijeenkomst te houden.

Opzet kennisgroep

We organiseren vier bijeenkomsten per jaar. Tijdens de bijeenkomsten delen we kennis en sparren we over een thema. De opzet varieert van presentaties, interessante sprekers, discussies of een bedrijfsbezoek. 

- HR-trends en actualiteiten
- Interactieve sessies
- Kennis delen en sparren

Samen met de groep deelnemers bepalen we de invulling voor de volgende bijeenkomsten. 

De groep bestaat uit ongeveer 15 deelnemers. Allemaal werkzaam in een HR- of P&O-functie op minimaal hbo-niveau.

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten vinden vrijwel altijd 's ochtends plaats, van 08.30 uur tot 10.30 uur op een locatie in (de buurt van) Rijssen. Mocht dit eens anders zijn, dan informeren wij de deelnemers hier tijdig over. 

Deelnemen

Interesse om aan te sluiten bij de kennisgroep? Meld u hieronder aan en laat uw gegevens achter. We zijn altijd blij met nieuwe inzichten en daardoor dynamiek in de groep. Na aanmelden neemt een van de initiatiefneemsters van de kennisgroep HRM contact met u op om onder andere kennis te maken, informatie te delen over de volgende locatie, sprekers etc.

Eerste bijeenkomst gratis

Aanmelden is gratis en natuurlijk mag u de eerste keer geheel vrijblijvend deelnemen, om te zien of het ook aansluit bij uw behoeften. Bent u enthousiast en wilt u vaste deelnemer worden van deze kennisgroep, houd dan rekening met een jaarlijkse bijdrage van € 325,-.

Komt u professionaliseren?

  • Blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen
  • Wees voorbereid op verschillende situaties
  • Leer van vakgenoten.

Meld u vandaag nog aan en neem deel aan de kennisgroep HRM. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestigingsmail met daarin de nodige informatie en om alvast te beginnen met kennisdelen; twee interessante blogs. Graag tot ziens bij onze kennisgroep bijeenkomsten.