Kennisgroep HRM

07 september
Enschede
om 08:30 uur

U kent het vast. Een specifiek vraagstuk waar u maar niet uitkomt. Even sparren zou fijn zijn, maar bij wie kunt u terecht? Regelmatig lopen HR-managers en HR-adviseurs hier tegenaan. Geen juiste sparringpartner binnen de eigen organisatie.

Vanuit die situatie startten wij, samen met Buro Brugman, de kennisgroep HRM Enschede. Want ervaring leert: het samenbrengen van professionals die zich bezighouden met dezelfde materie en tegen dezelfde issues aanlopen, brengt inspiratie, kennis en een nuttig netwerk.

Annerie Wentink
Annerie Wentink Manager personeel

Kom inspiratie opdoen, kennis delen en bouwen aan een nuttig netwerk

De eerstevolgende bijeenkomst verwelkomen wij Peter van der Linde van Thales. Hij vertelt over de HRM-ontwikkelingen binnen Thales. U hoort welke transitie HR binnen Thales doormaakte: leiddinggevenden kregen meer verantwoordelijkheid en HR heeft nu op vrijwel alle niveau's een begeleidende en coachende rol. Een proces met vallen en opstaan. Ook haalt Peter topics aan die spelen binnen Thales, zoals talentmanagement en recruitment, en vertelt hij hoe zij daarmee omgaan.

Opzet kennisgroep

We organiseren vier bijeenkomsten per jaar. Tijdens de bijeenkomsten delen we kennis en sparren we over een thema. De opzet varieert van presentaties, interessante sprekers, discussies of een bedrijfsbezoek. 

- HR-trends en actualiteiten
- Interactieve sessies
- Kennis delen en sparren

Samen met de groep deelnemers bepalen we de invulling voor de volgende bijeenkomsten. 

De groep bestaat uit ongeveer 15 deelnemers. Allemaal werkzaam in een HR- of P&O-functie op minimaal hbo-niveau.

Bijeenkomsten

De volgende bijeenkomsten staan gepland op:

  • Donderdagochtend 7 september in Hengelo, 08.30 uur tot 10.30 uur.
  • Donderdagochtend 23 november

De bijeenkomsten vinden vrijwel altijd 's ochtends plaats, van 08.30 uur tot 10.30 uur op een locatie in (de buurt van) Enschede. Mocht dit eens anders zijn, dan informeren wij de deelnemers hier tijdig over.

Deelnemen

Interesse om aan te sluiten bij de kennisgroep? Meld u hieronder aan en laat uw gegevens achter. We zijn altijd blij met nieuwe inzichten en daardoor dynamiek in de groep. Na aanmelden neemt een van de initiatiefneemsters van de Kennisgroep HRM contact met u op om onder andere kennis te maken, informatie te delen over de volgende locatie, sprekers etc.

Eerste bijeenkomst gratis

Aanmelden is gratis en natuurlijk mag u de eerste keer geheel vrijblijvend deelnemen, om te zien of het ook aansluit bij uw behoeften. Bent u enthousiast en wilt u vaste deelnemer worden van deze kennisgroep, houd dan rekening met een jaarlijkse bijdrage van € 295,-.

Komt u professionaliseren?

  • Blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen
  • Wees voorbereid op verschillende situaties
  • Leer van vakgenoten

Meld u vandaag nog aan en neem deel aan de Kennisgroep HRM. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestigingsmail met daarin de nodige informatie en om alvast te beginnen met kennisdelen; twee interessante blogs. Graag tot ziens bij onze Kennisgroep bijeenkomsten.