Kennisgroep HRM

13 september
World Trade Center Twente, Industrieplein 2, Hengelo
om 08:30 uur

U kent het vast. Een specifiek vraagstuk waar u maar niet uitkomt. Even sparren zou fijn zijn, maar bij wie kunt u terecht? Regelmatig lopen HR-managers en HR-adviseurs hier tegenaan. Geen juiste sparringpartner binnen de eigen organisatie.

Vanuit die situatie startten wij, samen met Buro Brugman, de kennisgroep HRM Enschede. Want ervaring leert: het samenbrengen van professionals die zich bezighouden met dezelfde materie en tegen dezelfde issues aanlopen, brengt inspiratie, kennis en een nuttig netwerk.

Annerie Wentink
Annerie Wentink Manager personeel

Kom inspiratie opdoen, kennis delen en bouwen aan een nuttig netwerk

Het onderwerp van de sessie op donderdag 13 september is medewerkerbeleving. Om als organisatie het personeel goed te laten presteren, dient de medewerkerbeleving optimaal te zijn. Vooral in de huidige krappe arbeidsmarkt.

  • Welke invloed kan HR uitoefenen in het optimaliseren van de medewerkerbeleving?
  • Welke toegevoegde waarde heeft het meten van de medewerkerbeleving?

Voor dit thema nodigen we Mattijs Buitinga uit als spreker. Mattijs is werkzaam als Manager HR binnen de Jong & Laan en verantwoordelijk voor het interne HR-beleid binnen de organisatie.

Rondom het thema medewerkerbeleving is in kort tijdsbestek een aantal grote HR-projecten ingezet, zoals het MTO, waarin Mattijs ons zal meenemen. Centraal hierin staat de wijze waarop directie en HR de diverse acties uitzetten binnen de organisatie, om een goed draagvlak te creëren. De opvolging van het MTO leidde tot het winnen van een Medewerkerbelevingaward.

Alvast een voorproefje...

Opzet kennisgroep

We organiseren vier bijeenkomsten per jaar. Tijdens de bijeenkomsten delen we kennis en sparren we over een thema. De opzet varieert van presentaties, interessante sprekers, discussies of een bedrijfsbezoek. 

- HR-trends en actualiteiten
- Interactieve sessies
- Kennis delen en sparren

Samen met de groep deelnemers bepalen we de invulling voor de volgende bijeenkomsten. 

De groep bestaat uit ongeveer 15 deelnemers. Allemaal werkzaam in een HR- of P&O-functie op minimaal hbo-niveau.

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten vinden vrijwel altijd 's ochtends plaats, van 08.30 uur tot 10.30 uur op een locatie in (de buurt van) Enschede. Mocht dit eens anders zijn, dan informeren wij de deelnemers hier tijdig over.

Deelnemen

Interesse om aan te sluiten bij de kennisgroep? Meld u hieronder aan en laat uw gegevens achter. We zijn altijd blij met nieuwe inzichten en daardoor dynamiek in de groep. Na aanmelden neemt een van de initiatiefneemsters van de kennisgroep HRM contact met u op om onder andere kennis te maken, informatie te delen over de volgende locatie, sprekers etc.

Eerste bijeenkomst gratis

Aanmelden is gratis en natuurlijk mag u de eerste keer geheel vrijblijvend deelnemen, om te zien of het ook aansluit bij uw behoeften. Bent u enthousiast en wilt u vaste deelnemer worden van deze kennisgroep, houd dan rekening met een jaarlijkse bijdrage van € 325,-.

Komt u professionaliseren?

  • Blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen
  • Wees voorbereid op verschillende situaties
  • Leer van vakgenoten

Let op:
De eerstvolgende bijeenkomst wordt samen met de Kennisgroep Rijssen georganiseerd. Voor deze bijeenkomst zijn nog slechts een aantal plekken beschikbaar. Bent u geïnteresseerd? Meld u dan snel aan. 

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestigingsmail met daarin de nodige informatie en om alvast te beginnen met kennisdelen; twee interessante blogs. Graag tot ziens bij onze kennisgroep bijeenkomsten.