Seminar ­ Doeltreffend omgaan met data en technologie

Data en technologie spelen voor ons allemaal een steeds grotere rol. Hoe ga je hier doeltreffend mee om? Bezoek dit seminar en ontdek de belangrijkste succesfactor van de toekomst!

Doeltreffend omgaan met data en technologie

12 september
SKO, Eektestraat 14, Oldenzaal
om 14:30 uur
Seminar verlopen

Technologie en data spelen voor ons allemaal een steeds grotere rol. Wij helpen onze relaties graag om voorop te lopen met hun organisatie. Tijdens dit seminar, dat we samen met SKO organiseren, vertellen we alles over wat u nu al kunt met data en technologie. En wat u eigenlijk al zou 'moeten'.

Jaap Hiestand
Jaap Hiestand Business consultant

Hier gaat het over

1. Technologische innovaties voor het kantoor

Als eerst neemt SKO ons mee in de nieuwste technologische innovaties voor het kantoor. Denk aan digitale recepties, reserveren van vergaderruimtes, flexplekken die zich automatisch aanpassen aan de gebruiker, apps die tonen waar collega’s zich bevinden en data die inzicht geeft in de bezettingsgraad van vergaderruimtes en werkplekken. Hoe gaat u efficiënt om met kantoorruimtes en meubilair?

2. Data-analyse in organisaties

Vervolgens neemt een accountant (en IT-specialist) van de Jong & Laan ons mee in ervaringen van data-analyses in organisaties. Welk resultaat levert een analyse van administratieve processen op? Hoe zet u applicaties slim in, zodat de data wordt omgezet naar praktische informatie? Aan welke knoppen kunt u draaien om de verkoop te versnellen of de marges te verhogen?

⚽️ Buitenkans | Voetbaltijd met Wim Kieft

Aan het eind van het seminar is het tijd voor een borrel en kunt u aansluiten bij de opnames van VoetbalTijd. VoetbalTijd is een YouTube voetbalprogramma waarin Jan van Staa, Rene Wagelaar en Eddy van der Ley het voetbalweekend doornemen. Elke week met een bekende en spraakmakende gast. Dit keer aanwezig: Wim Kieft, voormalig profvoetballer.

Programma en aanmelden

14.30 uur Ontvangst
15.00 uur Technologische innovaties voor het kantoor
15.45 uur Data-analyse in organisaties
16.30 uur Borrel en Voetbaltijd

 

Meld u gratis aan voor dit seminar. U bent van harte welkom.

Jaap Hiestand
Jaap Hiestand Business consultant