Controller meets Controller

19 september
Adwise, Twentepoort West 10, Almelo
om 15:30 uur

Controllers of financieel eindverantwoordelijken werken vaak solistisch aan specifieke vraagstukken. Juist daarom is het prettig om te sparren met vakgenoten om zo uw kennis te vergroten. Bij Controller meets Controller creëren wij deze mogelijkheid.

We organiseren voor een kleine, exclusieve groep controllers vier keer per jaar een bijeenkomst. Per bijeenkomst staat een boeiend onderwerp centraal en er is natuurlijk ruimte voor onderlinge discussie.

Op 19 september neemt directeur van Cata Subsidieadvies Rolf Grouve ons mee in de wereld van subsidies en innovaties. De wereld verandert en elk bedrijf heeft te maken met een nieuwe generatie medewerkers, nieuwe technologie en veranderende wensen van klanten en leveranciers. Veranderingen kosten geld: zorg dat je verantwoord innoveert en gebruik subsidies, waar dat kan!

Een initiatief waarbij 'het belang van de positie van de controller' centraal staat. Wilt u kennis opdoen en vakgenoten ontmoeten uit de regio? 

Francis Ripolli
Francis Ripolli Partner

Programma

15.30 uur Ontvangst met koffie
16.00 uur Presentatie Rolf Grouve
18.30 uur Napraten, hapje en drankje

Interesse?

Laat weten dat u interesse hebt en vul het aanmeldformulier snel in.

U zit nog nergens aan vast, na het versturen van uw gegevens nemen we contact op om kennis te maken en uw eventuele deelname aan Controller meets Controller te bespreken.