Hoe houdt u medewerkers vast op een krappe arbeidsmarkt?

19 maart
Theater De Spiegel, Spinhuisplein 14, Zwolle
om 08:00 uur

Grotere bedrijven bieden compleet verzorgde traineeships en managementtrajecten aan, salarissen stijgen, maar nog steeds wordt er getrokken aan uw medewerkers. Wat kunt u doen om uw mensen vast te houden?

Tijdens dit seminar vertelt Harold Schenk, HR-adviseur en trainer leiderschap en talentontwikkeling, hoe u uw medewerkers aan de organisatie verbindt. Aan welke knoppen u kunt draaien om de focus van de medewerker binnen uw bedrijf te houden.

Helga Biezeman
Helga Biezeman Office manager

Afstemming, samenwerking en samen ontwikkelen

De afgelopen tijd stond voor veel ondernemers in het teken van de invoering van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). U heeft wellicht met een aantal medewerkers nieuwe afspraken gemaakt. Over te werken uren, verwachtingen van beide kanten bij pieken en dalen; ofwel onderlinge afstemming.
 
Afstemming, samenwerking en samen ontwikkelen zijn de grote thema’s voor 2020. Hierbij doet u een beroep op elkaars goodwill.
Maar:

  • Is die sociale bankrekening wel gevuld?
  • Voelt uw medewerker zich thuis binnen uw bedrijf?
  • Ook als het even tegenzit en een tandje erbij gevraagd wordt? 

U krijgt een aantal concrete handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

SLIM-subsidie

Opnieuw heeft het Europees Fonds een subsidie opengesteld om ondernemers in het MKB te ondersteunen bij het nemen van maatregelen gericht op een leven lang leren: de SLIM-subsidie. Hoe dit werkt en hoe u hier aanspraak op maakt, vertellen we u tijdens dit seminar.

Programma en aanmelden

08.00 uur Ontvangst met ontbijt
08.30 uur Harold Schenk | Presentatie | Binden en boeien
09.30 uur Napraten en koffie

 

Meld u gratis aan voor dit seminar. U bent van harte welkom.