Hoe houdt u medewerkers vast op een krappe arbeidsmarkt?

07 februari
De Jong & Laan, Donau 2, Hoogeveen
om 08:00 uur
Seminar verlopen

Medewerkers met een beroepsopleiding zijn schaars. Dat hoeven we u niet uit te leggen. Met bijvoorbeeld een diploma Bouwkunde op zak, lopen ze bij een willekeurige aannemer binnen en ze hebben een baan. En zint het ze even niet? Dan lopen ze gewoon naar de overkant en worden ze met gebak onthaald. Een bekend gebeuren, of u nou een bouwbedrijf, een camping of een kapperszaak heeft.

Harold Schenk
Harold Schenk Strategisch HR-adviseur

De kunst van binden en boeien

Als ondernemer of leidinggevende bent u blij met de medewerkers die elke dag voor u klaarstaan. Maar hoe houdt u ze nou bij de organisatie? Dat is de kunst!

  • Wat is daarvoor nodig? Met alleen een marktconform salaris en een set nieuwe veiligheidsschoenen van de zaak bent u er niet.
  • Hoe creëert u een werkomgeving waarin medewerkers, hoewel ze elders meer kunnen verdienen, toch bij uw bedrijf blijven werken?

Daarover gaan we met elkaar op donderdag 7 februari 2019 in gesprek. Harold Schenk, Strategisch HR-adviseur en trainer, vertelt hoe u medewerkers aan de organisatie verbindt. Aan welke knoppen u kunt draaien om de focus van de medewerker binnen het bedrijf te houden.

Aan het eind van deze bijeenkomst heeft u een aantal concrete handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

Programma en aanmelden

08.00 uur Ontvangst met ontbijt
08.30 uur Harold Schenk over binden en boeien
09.30 uur Napraten en koffie

 

Meld u gratis aan voor dit seminar. U bent van harte welkom.