Belastingadvies

Belastingzaken maken ongetwijfeld een belangrijk deel uit van je financiële bedrijfsvoering. Je houdt daar graag controle over, ook al is dat best uitdagend. Je onderneming, en ook de fiscale wet- en regelgeving, is continu in beweging. Dit kan kansen bieden, maar vraagt tegelijkertijd ook veel kennis en flexibiliteit.
Neem direct contact op

Samen gaan!

Laten we samen een fiscale strategie formuleren. Een die aansluit op je wensen, ambities en drijfveren voor je onderneming en privé. Een fiscale strategie klinkt ‘groot’, maar het biedt je veel richting en houvast. Zo kijken we samen: 

Met dit inzicht krijg je (weer) grip op je belastingzaken. Je weet waar je naartoe werkt en waar je het voor doet. Samen werken we aan jouw fiscale toekomst!

Waar wil je meer
over weten?

 • Kennisgebieden
 • Internationaal belastingadvies
 • Innovatie & duurzaamheid
 • Fiscale positie
 • Fiscale structuur
 • Financiële & vermogensstructurering
 • Kennisgebieden

  Samen kijken we hoe je voldoende flexibiliteit inbouwt om in te spelen op verschillende belastingen en/of fiscale regelingen, zoals btw, loonheffingen, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, fiscale due diligence en beloningsstructuren (binden en belonen).

  Naar pagina
 • Internationaal belastingadvies

  Doe je zaken op internationaal gebied of heb je ambities om dit te doen? Dan krijg je te maken met internationale belastingen, zoals transfer pricing en internationale btw. Ook wanneer je personeel zich over de grens bevindt, komt daar specifieke wet- en regelgeving bij kijken. Wij denken graag met je mee!

  Naar pagina
 • Innovatie & duurzaamheid

  Heb je ambities op het gebied van innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo)? We laten je zien hoe fiscale faciliteiten en/of subsidieregelingen - zoals de WBSO, EIA & MIA/Vamil en de innovatiebox - hieraan kunnen bijdragen.

  Naar pagina
 • Fiscale positie

  Wij helpen je met het optimaliseren van jouw fiscale positie. Wanneer je bijvoorbeeld te maken krijgt met een bedrijfsovername, fusie of verkooptraject brengen we risico's in kaart middels een fiscale due diligence en sparren we met je over een optimale fiscale structuur. 

  Naar pagina
 • Fiscale structuur

  Een optimale structuur geeft je rust en zekerheid voor wat er in de toekomst mogelijk gaat gebeuren, bijvoorbeeld wanneer je overgaat tot een fusie, overname, bedrijfsverkoop, samenwerking (coöperatie), splitsing of de aan- of verkoop van vastgoed. Wij ondersteunen je hier graag bij!

  Naar pagina
 • Financiële & vermogensstructurering

  Je hebt verschillende opties om met je vermogen te 'schuiven', zowel zakelijk als privé. Hierbij liggen kansen met betrekking tot (de) estate planning, financiële planning en vermogensstructurering. Maar wat zijn verstandige keuzes? Wij denken met je mee!

  Naar pagina

Meer dan alleen belastingadviseurs

Wil je sparren over een fiscaal vraagstuk bij de Jong & Laan? Dan gaat dit verder dan alleen belastingadvies. Wij maken (en indirect jij dus ook) volop gebruik van ons kennisnetwerk, zowel nationaal als internationaal. Zo kan je bij de Jong & Laan ook terecht voor:

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs bij één van onze 23 vestigingen

Neem contact op
In 2021 zetten we de volgende stap in onze beweging naar 2025.

Een vooruitstrevende beweging die ons niet alleen helpt om onze eigen ambities te behalen. Belangrijker, ze zorgen ervoor dat we samen met jou een stap verder zetten om jouw onderneming klaar te maken voor de toekomst. Lees er meer over in ons kwaliteitsverslag.

Bekijk kwaliteitsverslag
Partnerships

De Jong & Laan is aangesloten bij verschillende nationale en internationale instanties en samenwerkingsverbanden die als kennisbron, ondersteuning, klankbord en sparringpartner fungeren. Zo zijn wij aangesloten bij NBASRANOBRBGGI en VVP.

Wil je meer weten over ons of heb je interesse in een eventuele samenwerking? Neem gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Fred Rouhof
Fred Rouhof Vestigingsmanager

Wat houdt belastingadvies in bij de Jong & Laan?

De basis is een fiscale strategie die aansluit op jouw wensen, ambties en drijfveren. Vanuit daar geven we adviezen met als doel om ambities waar te maken. Zo kijken we onder andere samen hoe we je fiscale positie kunnen optimaliseren en welke structuur daar het beste bij past, maar ook hoe je voldoende flexibiliteit inbouwt om in te spelen op wet- en regelgeving van (inter)nationale belastingen.

Waarom belastingadvies bij de Jong & Laan?

We kijken verder dan alleen een bepaald probleem of vraagstuk en zetten je organisatie in een breder perspectief. Zo sparren we bijvoorbeeld ook graag met je over (strategische) vraagstukken op het gebied van personeel of financiën, helpen we je bij bedrijfsverkoop of -overname, kijken we samen vooruit aan de hand van slimme data-analyses en/of formuleren we jouw subsidiekansen. Als je het prettig vindt om, naast belastingadvies, alles onder één dak te hebben, dan gaan we graag met je in gesprek.

Kan ik bij de Jong & Laan terecht voor internationaal belastingadvies?

Ja, dat kan zeker. Wanneer je zaken doet op internationaal gebied of heb ambities hebt om dit te doen, krijg je te maken met internationale belastingen, zoals transfer pricing en internationale btw. Ook wanneer je personeel zich over de grens bevindt, komt daar specifieke wet- en regelgeving bij kijken. Wij denken graag met je mee. 

Stel je eigen vraag

Contact

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen