Boekhouding

Elk bedrijf is verplicht om een boekhouding of financiële administratie bij te houden. De administratie vormt de basis van uw belastingaangiften. Daarnaast helpt een goede boekhouding u aan beter inzicht in de prestaties van uw onderneming zodat u hierop kunt inspelen. Met een goede administratie houdt u overzicht.

Wel of niet uitbesteden

U kunt de boekhouding zelf doen, maar u kunt er ook voor kiezen deze volledig of gedeeltelijk uit te besteden. Of u nu wel of niet voor uitbesteden kiest, het is belangrijk dat u als ondernemer een goed beeld hebt van de financiële situatie van uw bedrijf.

Boekhouding uitbesteden

Wilt u uw boekhouding uitbesteden, dan zijn er veel mogelijkheden. Wij helpen u bij het opzetten van een financiële administratie die een stevige basis vormt voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Uw voorkeuren in aanlevering en uw behoefte aan begeleiding en service zijn dan maatgevend voor de wijze waarop wij met uw financiële gegevens aan de slag gaan.

Uw boekhouding verzorgd door de Jong & Laan

De adviseurs van de Jong & Laan nemen u graag al het administratieve werk uit handen. Zo kunt u zich volledig concentreren op het ondernemen en uw organisatie. Wij verzorgen het totale pakket voor u:

Dat geeft u alle ruimte om te ondernemen.

Lees meer

Vrijblijvend met ons in gesprek?

Spreekt onze aanpak u aan? Laten we samen eens kijken of wij ook voor uw onderneming de juiste adviseur zijn. Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan.

Producten

Geen tijd meer reserveren voor belastingopgaven, uw aangifte omzetbelasting rolt automatisch uit het systeem. Het bespaart u tijd, kosten én geeft u de ruimte om te ondernemen.

Bekijk dit product