Lancering app Mijn de Jong & Laan

App's, adaptive responsive websites, dashboards voor mobile devices...

Volgt u me nog? Engelse termen zijn binnen de ICT-wereld gemeengoed. En ook binnen de Jong & Laan ontkomen we er niet aan. Vandaag lanceren we de Mijn de Jong & Laan app. Onze website is al responsive en met dashboarding starten we dit najaar.

Mijn de Jong & Laan app

De Engelse termen nemen we maar voor lief, want de nieuwe ontwikkelingen bieden ook voor onze klanten veel voordelen. Aangiftes goedkeuren, dossierstukken inzien, nieuws lezen, via onze Mijn de Jong & Laan app op de telefoon (of moet ik zeggen smartphone) of tablet, en dat is nog maar het begin!

Dashboard

Want we merken dat ondernemers behoefte hebben aan toegankelijke stuurinformatie over hun onderneming. En het liefst samengevat op 1 pagina, A4 of op een scherm. Met de mogelijkheid om door te klikken (of te bladeren) tot detailniveau. Vandaar dat we met de ontwikkeling van dashboarding bezig zijn.

In dat kader kwam ook de vraag 'een app of een responsive site' naar voren. Want toegankelijkheid in de huidige tijd betekent ieder uur, op iedere plek, op ieder device.

App of responsive website

En met name daar raakten we in een discussie verzeild of een app of een responsive website de beste manier is om de uitkomsten te tonen. En feitelijk waren we daar snel uit. Conclusie: door responsive design voldoet een website vaak beter dan een app.

Daarnaast zijn de ontwikkelkosten lager daar er niet voor verschillende platforms een app gebouwd moet worden. Worden app's overbodig? Waarschijnlijk niet, maar de verwachting is wel dat responsive design het aantal app's zal terugdringen. Ook in deze onwikkeling gaan we volop mee, maar dat is nu nog toekomstmuziek voor Mijn de Jong & Laan.

Blij met Mijn de Jong & Laan app

Vandaag zijn we vooral blij met de introductie van onze Mijn de Jong & Laan-app. En we verwachten dat het gebruikersgemak ook onze klanten blij gaat maken!

mijn de Jong en Laan
Geen reacties
Plaats nieuwe reactie

Reageer op:

Annuleren