Carrièreontwikkeling

De ondernemende medewerkers van de Jong & Laan werken vanuit 25 vestigingen. Dat biedt veel mogelijkheden om aan je carrière te werken.

Persoonlijke ontwikkeling

Niet alle mensen zijn hetzelfde. Opleiding en begeleiding zijn daarom aanpasbaar aan jouw mogelijkheden en capaciteiten. Maatwerk is geen loze bewering. Binnen de Jong & Laan stimuleren we professionele ontwikkeling, wat perspectief biedt op een passende ontwikkeling binnen jouw carrière als bijvoorbeeld accountant, belastingadviseur of salarisadviseur.

Coaching

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie. Bij de Jong & Laan gaat het om persoonlijke aandacht. Een goede coach', vertelde een medewerker, 'stimuleert je, adviseert je en houd je een spiegel voor. Hij of zij geeft je advies en richting.' 

Educatie

Professionele ontwikkeling, de groei naar beter, is de basis van onze opleidingsfilosofie. Naast een volledig educatieprogramma met veel vakgerichte elementen hanteren we ook een uitgebreid developmentprogramma gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Medewerkers vertellen

Ronald de Gier, vestigingsleider Elst

De Jong en Laan

 
0x bekeken


Meer weten?

Marloes Ameling

06-10556071
NaN

Stel je vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Carriereontwikkeling

(15294x gelezen) | Carrièreontwikkeling