Werken bij

Werken bij de Jong & Laan

De Jong & Laan ondernemende accountants heeft de ambitie om te groeien. En maakt dat ook waar, met 25 kantoren en 700 medewerkers. Zo'n ambitieuze organisatie vraagt om ambitieuze professionals. Studenten, young professionals en professionals zijn bij de Jong & Laan meer dan welkom. Ze krijgen de ruimte in een organisatie waar professionaliteit en mensgerichtheid hand in hand gaan en waar de vaktechnische lat hoog ligt. De Jong & Laan is een no-nonsensorganisatie met een platte structuur en korte lijnen. Er wordt hard gewerkt in een informele, ontspannen sfeer.

Vacatures bij de Jong & Laan

Werken bij de Jong & Laan betekent werken bij de meest ondernemende accountants van Nederland. Benieuwd of hier een passende vacature voor jou tussen zit? Bekijk dan onze actuele vacatures en stageplaatsen voor onder meer: accountancy, belastingadvies, personeel & salaris en pensioenen.

Werving & selectie

De Jong & Laan is specialist in het werven en selecteren van professionals op het gebied van finance, salarisadministratie en HR. Met 25 vestigingen, 700 medewerkers en 15.000 klanten beschikken wij over een uitgebreid en uniek netwerk. Voor onze klanten zoeken wij geschikte professionals die voor korte of langere periode de organisatie ondersteunen. Deze vacatures worden bemiddeld door de Jong & Laan.

Intern

Vacatures bij de Jong & Laan

Bekijk vacatures

Extern

Vacatures via de Jong & Laan

Bekijk vacatures

Interne vacatures

Antoinet Bakker

06-10424542
NaN

Stel je vraag

Externe vacatures

John de Vlieger

06-10923121
NaN

Stel je vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Werken bij

(82606x gelezen) |  ...