Boekhouding

Ieder bedrijf is verplicht om een boekhouding of financiële administratie bij te houden. De administratie vormt de basis van uw belastingaangiften. Daarnaast helpt een goede boekhouding om op tijd nieuwe ontwikkelingen te voorzien, waarop u kunt inspelen. Met een goede administratie houdt u overzicht.

Wel of niet uitbesteden

U kunt de boekhouding zelf doen, maar u kunt er ook voor kiezen deze volledig of gedeeltelijk uit te besteden. Of u nu wel of niet voor uitbesteden kiest, het is belangrijk dat u als ondernemer een goed beeld hebt van de financiële situatie van uw bedrijf.

Online boekhouden

Wilt u zelf een deel van de boekhouding doen? Dan is online boekhouden een goede optie. U weet direct hoe u ervoor staat. Met onze online dienst de Jong & Laan Direct heeft u overal up-to-date inzicht in uw financiële situatie en is het administratieve deel van uw boekhouding zo gedaan. Facturen scannen of fotograferen en versturen; zo verwerkt. Wij kijken op de achtergrond mee. Mocht u vragen hebben, dan bent u slechts één klik verwijderd van professionele ondersteuning door onze experts.

Totaalpakket

Kiest u voor uitbesteden, dan zijn de mogelijkheden legio. Wij helpen u bij het opzetten van een financiële administratie die een stevige basis vormt voor een efficiënte bedrijfsvoering. Uw voorkeuren in aanlevering en uw behoefte aan begeleiding en service zijn dan maatgevend voor de wijze waarop wij met uw financiële gegevens aan de slag gaan.

Ruimte om te ondernemen

Wij kunnen het totale pakket voor u verzorgen: administratieverwerking, samenstellen en verzenden van de aangifte omzetbelasting, salarisverwerking, samenstellen van de jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting. Dat geeft u alle ruimte om te ondernemen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze financiële dienstverlening, neem dan contact op met een van onze vestigingen bij u in de buurt.

 

Anderen bekeken

Meer weten?

Johan Evers

0546-660760
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Boekhouding

(9252x gelezen) | boekhouding,financiële administratie,online boekhouden