Whitepapers

Download hier gratis onze whitepapers:

 • Personeelsgesprekken

  Goede en gemotiveerde medewerkers zijn goud waard voor uw bedrijf. Als ondernemer weet u dat als geen ander. Zij bepalen in sterke mate het succes van uw bedrijf. Hoe beter hun prestaties, hoe hoger het rendement. 

  Lees verder

 • Subsidieregeling praktijkleren

  Biedt u leerwerkplekken aan? Dan kunt u een tegemoetkoming krijgen in de kosten voor de begeleiding van een leerling, deelnemer, student, promovendus of 'toio'. 

  Lees verder

 • Premiescan salarisadministratie

  Gebruikt u wel alle voordelen van premiekortingen en premievrijstellingen? Zorg ervoor dat u geen geld laat liggen of teveel afdraagt. 

  Lees verder

 • Eindejaarstips 2016

  Voor u liggen de eindejaarstips voor het einde van het jaar 2016. In deze tips hebben wij zo veel mogelijk rekening gehouden met de plannen van het kabinet voor volgend jaar. Zodat u er uw voordeel mee kan doen. 

  Lees verder

 • Belastingbesparing met de innovatiebox

  Wat innovatie is hoeven we u niet uit te leggen. Als ondernemer doet u niet anders. Wel willen we u graag wijzen op de fiscale voordelen ervan. 

  Lees verder

 • Belastingvrij schenken; extra voordelig?

  Heeft u de mogelijkheid, dan kan schenken bij leven verstandig zijn. Dat is niet alleen leuk voor kinderen en kleinkinderen, maar zo beperkt u ook de toekomstige erfbelasting. Benut u optimaal de vrijstellingen, dan is er het fiscale voordeel nog. 

  Lees verder

 • Belastingplannen 2017

  Wat zijn de maatregelen die in de Miljoenennota en in het Belastingplan 2017 staan? We hebben de belangrijkste maatregelen voor u op een rij gezet. Het gaat na een aantal moeilijke jaren weer beter met de Nederlandse economie. 

  Lees verder

 • Transfer pricing

  Levert u zakelijke goederen en/of diensten binnen uw groep van bedrijven? Dan heeft u te maken met Transfer Pricing. Een onderwerp dat steeds meer in de belangstelling staat en waarvan de regels zijn aangescherpt. Hoog tijd om het onderwerp op de age

  Lees verder

 • Dashboard: realtime stuurinformatie

  Als ondernemer wilt u sturen op de juiste managementinformatie. En dat is vaak meer dan alleen uw financiële informatie. Met behulp van een dashboard krijgt u in één overzicht inzicht in uw financiële en operationele data. 

  Lees verder

 • Arbeidsvoorwaarden gedetacheerde werknemers in de EU

  Op 18 juni 2016 is de Wet arbeidsvoorwaarden gedetacheerde werknemers in de Europese Unie (WagwEU) ingegaan. Kort gezegd houdt deze wet in dat een buitenlandse werkgever moet melden als hij met zijn werknemers naar Nederland komt om te werken. 

  Lees verder

 • Van gegarandeerd pensioen naar pensioenspaarpot

  Ons pensioenstelsel is van oudsher een stelsel dat voor werknemers zekerheden biedt. Met zekerheden wordt hier verstaan: de werknemer weet al ruim voor pensioendatum hoe veel pensioen hij vanaf pensionering gaat ontvangen.

  Lees verder

 • Hoe verkoop ik mijn onderneming?

  Eens komt het moment dat u denkt: 'ik wil mijn bedrijf verkopen'. Dat is een behoorlijke stap, die u niet overhaast moet nemen. Het verkopen van een onderneming is een intensief traject. 

  Lees verder

 • VAR verdwijnt: wat betekent dit voor u?

  Inmiddels is duidelijk dat de VAR gaat verdwijnen. Hiervoor in de plaats komen modelovereenkomsten.

  Lees verder

 • Ontvangstverklaring 0% btw Duitsland

  Doet u regelmatig zaken met Duitse leveranciers of levert u vanuit Duitsland goederen aan Europese afnemers? Dan bepaalt Duitse regelgeving dat u vanaf 1 januari 2014 extra handelingen moet verrichten.

  Lees verder

Anderen bekeken

Verwante artikelen

Meer weten?

Johan Evers

0546-660760
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Whitepapers

(11226x gelezen) | innovatiebox,BOF,flex-bv