Wilt u advies over privegebruik van de auto?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Wilt u advies over privegebruik van de auto? - Privegebruik auto

(1916x gelezen) | privégebruik auto

Onze klanten beoordelen ons met een:

8,3

Meer informatie

Privegebruik auto

Privégebruik auto

Het privégebruik van een zakelijke auto is doorgaans toegestaan mits er een aantal zaken goed worden vastgelegd voor de Belastingdienst. De belastingadviseurs van de Jong & Laan kunnen u adviseren over het privégebruik van een auto van de zaak. 

Dienstverlening privégebruik auto

Wilt u het privégebruik van de auto toestaan binnen uw bedrijf? De belastingadviseurs van de Jong & Laan kunnen u vertellen wat u daarvoor moet vastleggen. Zo kunt u onder andere in het arbeidscontract voorwaarden vastleggen wat betreft het privégebruik van de zakelijke auto.

Waarom de Jong & Laan?

Privegebruik auto

Als u de auto van de zaak privé gebruikt, heeft dit gevolgen voor uw belastingaangifte. De belastingadviseurs van de Jong & Laan kunnen u alles hierover vertellen. Ook kunnen zij u adviseren wat er wel en niet is toegestaan als u de auto van de zaak voor privédoeleinden gebruikt..

Diensten

Het privégebruik van de auto heeft zowel voor- als nadelen voor de werkgever en de werknemer. De belastingadviseurs van de Jong & Laan vertellen u hierover graag meer. Daarnaast kunnen zij ervoor zorgen dat u de zaken goed heeft vastgelegd als u de auto privé gebruikt.

Services

Wilt u voor het privégebruik van de auto advies van onze belastingadviseurs? U kunt de Jong & Laan bereiken op 085 - 4011077.

Onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in

Keurmerken

Keurmerken waarbij de Jong & Laan aangesloten is:

Logo SRA 

cpaai_logo_b.jpg