Personeelsadvies

Het succes van uw organisatie staat of valt met goed functionerende medewerkers. Zij maken het verschil. Daarom is het van groot belang om ook op het gebied van HR uw zaken goed te regelen. Wat is wijsheid? Zelf alle ballen in de lucht houden? Of uw aandacht richten op het benutten van kansen?

U de zaak, wij uw personeelszaken

Wij ondersteunen u graag met  operationele en strategische diensten op het gebied van personeel. Adviserende, ondersteunende of uitvoerende diensten die u, afhankelijk van de fase en de ontwikkeling van uw onderneming, tijdelijk of permanent kunt inzetten.

Strategie

Staat u voor een belangrijke koerswijziging? Groei? Of is reorganisatie aan de orde? Onze adviseurs brengen de impact voor uw bedrijf en uw personeel vakkundig in beeld. Wij adviseren over strategisch personeelsbeleid, de opbouw en inzet van een flexibele schil, opvolging en overdracht.

Ontwikkeling

DJL Landingspagina KwadrantUw bedrijf staat nooit stil. Hoe staat dat met uw medewerkers? Onze adviseurs ondersteunen u bij de groei en ontwikkeling van u en uw personeel. De expertise reikt van opleiding tot assesments, van talentontwikkeling tot leiderschapstrajecten en van functiewaarderingen tot coaching 'on the job'.

Systemen

Interne processen optimaliseren loont. Ook op het gebied van Personeel. Salarisverwerking, outsourcing, E-HRM/Dashboard, werkkostenregeling, ontslagprocedures; onze adviseurs stroomlijnen uw HR-processen en ondersteunen u bij het uitrollen van nieuwe systemen.

Vraagbaak

Zit u met een prangende vraag rond personeel? Blijf er niet mee lopen, maar stel hem direct aan ons. Of het nu gaat om verzuimbegeleiding, functioneringsgesprekken, inschaling van personeel, arbeidsvoorwaarden, tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bijvoorbeeld een WGA verzekering, wij weten het antwoord op elke vraag. Personeel is nu eenmaal ons vak.

Wilt u weten wat wij voor uw personeelszaken kunnen betekenen? Gooi vandaag nog een balletje bij ons op. 

Voor u aanbevolen

Meer weten?

Hendri Meilink

0523-264785
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Personeelsadvies

(20452x gelezen) | personeelsadvies,salarisadministratie,arbeidsvoorwaarden,loonstroken