Subsidieadviesbureau CATA overgenomen

Subsidieadviesbureau CATA is nu een 100% dochter van de Jong & Laan. Een mooie versterking, wan innovatie en subsidie  staat bij steeds  meer  ondernemers  op de  agenda. 

Klantbehoefte

Door de sterk toenemende behoefte aan professionele ondersteuning bij innovatie- en subsidietrajecten hebben wij gekeken naar onze bestaande dienstverlening op dit terrein. Door de overname van de activiteiten van subsidieadviesbureau CATA spelen wij in op de klantbehoefte op het terrein van subsidieadvies.

Door een bestaande organisatie onderdeel uit te laten maken van de Jong & Laan, halen we specialistische kennis in huis op het terrein van subsidieadvies in een regio die parallel loopt met het marktgebied van de Jong & Laan. Gezien de goede marktpositie en naamsbekendheid van CATA subsidieadviesbureau (in met name Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland) blijft het bureau opereren onder eigen naam.

CATA

Willem Been, voormalig eigenaar van CATA: "Wij kwamen steeds meer tot de conclusie dat CATA feitelijk te groot is voor servet en te klein voor tafellaken. We willen graag doorontwikkelen en professionaliseren ‒ en dat is mogelijk onder de vlag van de Jong & Laan. We combineren zo het beste van twee werelden: creatief meedenken met de klant om de beste oplossing te vinden, ondersteund door een grote professionele organisatie."Beide partijen werkten in de afgelopen jaren veelvuldig samen, waarbij duidelijk werd dat beide culturen goed met elkaar matchen. Johan Evers: "Onze beide organisaties kenmerken zich door transparantie, een no-nonsense mentaliteit en een collectief streven naar hoge kwaliteit."

De Jong Laan Neemt Subsidieadviesbureau CATA Over

Deel op:

De Jong en Laan - Overname CATA

(1279x gelezen) | de jong & laan,subsidieadvies,CATA