Partnerships

De Jong & Laan is aangesloten bij SRA en CPA Associates International.  

Logo SRA

 

 

 


SRA is een netwerk van 370 zelfstandige accountantskantoren in Nederland dat zich op het mkb richt. Met alle mogelijkheden van een groot kantoor en het persoonlijke van een klein kantoor. SRA ondersteunt de aangesloten kantoren met een groot aantal producten en diensten.

cpaai_logo_b.jpg

CPA Associates International is een internationaal netwerk van 146 accountantskantoren in 61 landen. De Jong & Laan vertegenwoordigt samen met drie andere kantoren CPA in Nederland. Onze accountants en belastingadviseurs maken geregeld gebruik van specialisten die bij buitenlandse kantoren werken die ook bij CPA zijn aangesloten.

Stel dat u zaken wilt doen in Duitsland, dan moet u er rekening mee houden dat Duitsland fiscaal en arbeidsrechtelijk sterk van ons land verschilt. Onze specialisten schakelen daarbij via CPA hun netwerk aan Duitse juristen, notarissen en fiscalisten in die de wet- en regelgeving in Duitsland zeer goed kennen. Zij weten bijvoorbeeld precies welke rechtsvorm voor uw onderneming het meest geschikt is en wat u in de statuten moet vastleggen.

Deel op:

De Jong en Laan - Partnerships

(21675x gelezen) | partnerships