Nieuws

Datum: maandag 28 november 2011

Workshop personeelsgesprekken Harderwijk

Medewerkers zijn het kapitaal van een organisatie, wordt vaak gezegd. Maar bij de Jong & Laan worden we pas echt enthousiast als ondernemers in staat zijn dat kapitaal te verzilveren. Sterker nog, wij helpen ze daar graag bij.

Professioneel personeelsbeleid

Met de gerichte workshop personeelsgesprekken helpen onze personeelsadviseurs ondernemers meer rendement uit hun medewerkers te halen. Vanwege de positieve reacties op de eerdere workshops, is het maandag 28 november en donderdag 8 december de beurt aan onze vestiging Harderwijk. De opzet: in twee sessies samen het hoe en waarom van personeelsgesprekken doorlopen en welke randvoorwaarden hiervoor belangrijk zijn, gezien vanuit een professioneel personeelsbeleid.

Praktische handreikingen

Na deze workshops zijn ondernemers in staat om zelf de aanpak, opzet en invoering van personeelsgesprekken neer te zetten. Zij weten waarop zij moeten sturen om hun bedrijfsdoelstellingen en het gewenste rendement in personeelsopzicht te behalen. En natuurlijk ontbreken praktische handreikingen voor bijvoorbeeld gesprekstechnieken, functieprofielen en vastlegging in personeelsdossiers, niet.

Naar overzicht

Anderen bekeken

Verwante artikelen

Meer weten?

Marco Lokhorst

0341-562644
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Workshop personeelsgesprekken Harderwijk

(29262x gelezen) | personeelsadviseur,personeelsbeleid,personeel aannemen,Harderwijk