Nieuws

Datum: dinsdag 6 maart 2012

Workshop personeelsgesprekken

Medewerkers zijn het kapitaal van uw organisatie. Een prima uitgangspunt, maar bij de Jong & Laan worden we pas echt enthousiast als u in staat bent dat kapitaal te verzilveren.

Sterker nog, wij ondersteunen u daar graag bij. Met onze gerichte workshop personeelsgesprekken helpen wij u meer rendement uit uw medewerkers te halen.

Onder begeleiding van een senior personeelsadviseur van de Jong & Laan gaat u, in groepen van tien tot vijftien personen, twee dagdelen aan de slag met alles wat er bij een goed personeelsgesprek komt kijken. De aanpak, opzet en invoering van personeelsgesprekken komen aan de orde. Daarnaast weet u na afloop van de workshops ook waarop u moet sturen om uw bedrijfsdoelstellingen en het gewenste rendement in personeelsopzicht te behalen. En natuurlijk ontbreken praktische handreikingen voor bijvoorbeeld gesprekstechnieken, functieprofielen en vastlegging in personeelsdossiers niet. Prettige bijkomstigheid: u ontmoet andere ondernemers die net als u in hun medewerkers willen investeren.

Nieuwsgierig geworden? Bel met Hendri Meilink op telefoonnummer 06-11306353.

Naar overzicht

Anderen bekeken

Verwante artikelen

Meer weten?

Hendri Meilink

0523-264785
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Workshop personeelsgesprekken

(29789x gelezen) | personeelsadvies,personeelsgesprekken,workshop,personeel gesprekken