Nieuws

Datum: woensdag 21 december 2011

Uitbreiding vestiging Nijverdal opgeleverd

De nieuwe zijvleugel van onze vestiging Nijverdal is gereed. Vorige week werden de laatste werkzaamheden afgerond en inmiddels is de nieuwe vleugel in gebruik genomen.

Volgens schema

De verbouwing heeft bij elkaar ongeveer zes maanden geduurd. Volgens partners Gert Romate en Henry Fraterman is de verbouwing soepel verlopen. "Alles liep op rolletjes, zodat de verbouwing mooi volgens schema is gegaan. Onze planning was om voor 2012 alles af te ronden en dat is gelukt. We hebben ook weinig overlast van de verbouwing gehad, omdat we in het bestaande pand konden blijven doorwerken", aldus Gert Romate.

Noodzakelijk

De nieuwe zijvleugel was noodzakelijk, omdat het aantal klanten van de Jong & Laan in de loop der jaren flink is toegenomen. Fraterman: "Daardoor is ook het aantal collega's gegroeid, zodat we hier in Nijverdal nu alweer met zo'n 50 mensen actief zijn. Naast accountants zijn dat specialisten die op de afdeling belastingadviseurs werkzaam zijn. Voor klanten vanuit de gehele organisatie lossen deze specialisten uiteenlopende vraagstukken op zoals loonbelasting en pensioenen. Steeds meer ondernemers willen deze zaken graag goed geregeld hebben."


 

Naar overzicht

Anderen bekeken

Meer weten?

Gert Romate

0548-613361
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Uitbreiding de Jong & Laan Nijverdal opgeleverd

(29636x gelezen) | accountants,belastingadviseurs,vestiging Nijverdal,de Jong & Laan Nijverdal