Nieuws

Datum: maandag 27 februari 2012

Subsidie veiligheid kleine bedrijven

Ondernemers kunnen subsidie aanvragen voor een veiligheidsscan Veiligheid kleine bedrijven (VKB) van 1 maart tot en met 1 december 2012.

Aanvraagperiode

De aanvraagperiode voor veiligheidsmaatregelen loopt van 1 maart tot en met 31 juli 2013. Voor scans waarvoor in 2011 subsidie is verleend, kunnen ondernemers de aanvraag voor veiligheidsmaatregelen indienen tot en met 1 juni 2012.

Veiligheidsscan

Ondernemers kunnen subsidie krijgen om de veiligheid van hun bedrijf te vergroten. Startpunt is een veiligheidsscan die moet worden uitgevoerd door een erkend deskundige. Hieruit komt een advies met te nemen veiligheidsmaatregelen. Als de ondernemer deze doorvoert, krijgt hij de helft van de kosten vergoed (tot maximaal € 700). De kosten voor de scan kunnen tot maximaal € 300 worden gedeclareerd.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor de subsidie gelden enkele voorwaarden:

  • Het bedrijf telt maximaal 10 fte. Ook bedrijven met meerdere vestigingen (maximaal 5 vestigingen, hooguit 10 fte per vestiging) komen voor de regeling in aanmerking.
  • De veiligheidsscan wordt uitgevoerd door een erkend deskundige.
  • De maatregelen worden binnen 6 maanden uitgevoerd.

Regeling VKB

De regeling Veiligheid kleine bedrijven (VKB) is bedoeld ter financiële ondersteuning om criminaliteit, zoals diefstal, inbraak en vandalisme te bestrijden.

Bron: Plein+

Naar overzicht

Anderen bekeken

Meer weten?

Johan Evers

0546-660760
NaN

Stel uw vraag

Deel op:

De Jong en Laan - Subsidie veiligheid kleine bedrijven

(28869x gelezen) | subsidies,kleine bedrijven,veiligheidsscan,criminaliteit